Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Katica: Isten engem jobban szeret, mint ahogy azt megérdemlem

A Good Bye Nyár Fesztiválon mutatta be új lemezét Katica, amely Boldog órák címmel jelent meg a Sztár Limonádé mellékleteként. A siker nem maradt el, hiszen kiderült: a korong elérte az arany- és platinalemez minősítést is.

Ez az esemény egy csoda volt az életemben – kezdte lapunknak Katica, amikor a lemezbemutatójáról kérdeztük. – Nagyon örültem mindenkinek, aki megtisztelt és eljött, nagyon hálás vagyok és boldog. De amiért a leginkább, azok azok az emberek, akik körbevettek a színpadon belül. A Trimedio összes munkatársa, leginkább Bakoss László és Huszár Gábor, a fellépő társaim, Kóczé Lajos Luigi, akinek rajongok a hangjáért, az alázatos és szerény jelleméért (az igazi nagy művész erről ismerhető fel többek között), továbbá hálás vagyok Rácz Olivérnek és a Centrál zenekarnak, akik végig velem voltak a színpadon és ilyen nyugodt még sosem voltam. Fantasztikusak vagytok fiúk! Hálás vagyok a sógoromnak, Szlabik Eriknek, hogy ilyen sokat utazott és hozta a formáját a színpadon. Ezt se gondoltuk volna, hogy mi még valaha egy színpadon leszünk, de örülök, hogy mégis így lett – mosolygott a fiatal énekesnő, majd kitért a számára legfontosabb emberekre is.
– Hálás vagyok a drága kishúgomnak, Tóth Viktóriának, hisz egy színpadon állni és közösen énekelni, ez volt számomra a nap csúcspontja. Anya biztos dicsekedett velünk odafent. És végül, de nem utolsósorban hálás vagyok Istennek, neki pedig a leginkább Szűcs Balázsért, hogy egy ilyen társat adott mellém, aki ha kell, az összes csillagot lehozza tűzön-vízen át, aki nem csak a szerelmem, hanem jóban-rosszban igazi társam – mondta meghatottan Katica, aki megjelent lemezéért már elismerésekben is részesült a koncert folyamán.
– Csodálatos ez a két lemez (arany és platina), de a felsorolt emberek egyikével sem érhet fel! Szerencsés vagyok és boldog, mert Isten engem jobban szeret, mint ahogy azt megérdemlem – fűzte hozzá az énekesnő.

 

Rácz Olivér
„Mindig örülünk egy-egy felkérésnek, bár nem ez az első eset, hogy más előadó zenekaraként működünk közre, mégis újabb kihívást jelent, hiszen mindenki külön egyéniség és nekünk ilyenkor alkalmazkodni kell. A koncert előtt nem sokat tudtunk pihenni, mert jóformán az egész hétvégét átzenéltük, mégis remekül éreztük magunkat. Katica valóságos energiabombaként robbant a színpadra és ez minket is inspirált.”

 

Szlabik Erik
„Egy igazán jó hangulatú koncertet sikerült megszervezni, ahol mind a kedves közönség, mind mi, fellépők is nagyon jól érezhettük magunkat. A közös záró produkció különleges volt számunkra, hiszen sosem álltunk még így, közösen színpadon, mégis olyan volt, mintha már számtalanszor előadtuk volna. Köszönjük, hogy a részesei lehettünk.”

Vikee
„Különleges alkalom volt számomra Katicával színpadra állni. Az elmúlt hónapok egyik legérzékenyebben érintő pillanata volt pozitív értelemben, hiszen jól tudom, hogy anyukánk az első sorból figyelt volna minket és a legbüszkébb édesanya lett volna. Nagy vágya volt, hogy mint anya ennek részese lehessen. A testvérdalnál nem is maradt a szemünk szárazon, ugyanazok az érzések lettek úrrá rajtunk. Ezt a dalt neki küldtük, na meg a mi drága édesapánknak is üzenve, hogy aggodalomra semmi ok, mert ahogy a dal is szól: mi testvérek vagyunk, jóban-rosszban, az élet útján együtt haladunk! Ha ez nem is volt mindig így, most már sosem engedjük el egymást, semmi nem lehet olyan fontos az életben, mint a család.”


Luigi
„Nagyon örültem a felkérésnek Katicával, 5 évvel ezelőtt találkoztam először vele Ózdon, egy általa szervezett rendezvényen. Már akkor felfigyeltem a tehetségére és biztattam: van helye a zenei szakmában. Nagyon tetszett, ahogy énekelt, és most, pár évvel később az ő lemezbemutató koncertjén vendégként vehettem részt. Nagyon örülök és gratulálok az elért sikereihez!”