Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Katica: Minden pillanatot igyekszem kihasználni

A csinos énekesnő nagyon tevékeny személyiség, aki ha éppen nem dolgozik, akkor is alkot vagy a ház körüli teendőket végzi. Párja azonban mindig figyel arra, hogy szakítson időt a pihenésre és a kikapcsolódásra, ezért idén nyárra két utazást is szervezett kettőjüknek.

Bár Katica nem roma származású, nagyon szereti ezt a fajta hangzást, ezért sokszor építi be a dalaiba is.
„Nagyon magaménak érzem a mulatós műfajt, mert pörgős, vidám és mindenkit jókedvre derít. Tavasszal két ilyen hangzású dalt is kiadtam, melyek az Aranyalbumra is felkerültek. A Húzzad cigány! és a Nem sírok már című slágereimben ráadásul vicces megjegyzések is vannak, amik egyébként is jellemzőek rám. A zene hangulatát pedig fokozza, hogy hallható mindkét dalban Horváth Gyula hegedűjátéka is, amit ezúton is szeretnék neki megköszönni” – kezdi lapunknak az előadó, aki azt is elárulta, hogyan készülnek a dalai.
„Én szoktam a szöveget írni. Sokszor jutnak eszembe gondolatok, megjegyzések – ezekből áll aztán össze egy egész dalszöveg. Pál Zoli hangszereli őket, de már úgy szoktam hozzá menni, hogy van néhány dallamötlet a fejemben. Egyébként nemcsak magamnak, hanem másoknak is szívesen írok, ha érkezik megkeresés.”

Két nyaralást is terveztek idén
Katica saját bevallása szerint olyan típus, aki egy pillanatra sem tud megállni, ám párja gondoskodik arról, hogy szakítson időt a pihenésre.
„Ha nem dolgozom, akkor is mindig van valami, amivel elfoglalom magam. Nem szeretem a semmittevést, ezért kevés időt szánok a pihenésre, mert igyekszem minden pillanatot kihasználni. Jellemző rám, hogy későn fekszem és korán is kelek fel, hogy tudjam folytatni a teendőimet. A párom azonban figyel arra, hogy olykor megálljak és kiszakadjak a mókuskerékből, én pedig olyankor hagyom magam sodródni az árral. Megszervezett idén nyárra egy olaszországi utat, ahonnan nemrég értünk haza, és nemsokára Horvátországban is eltöltünk majd még egy hetet. Ilyenkor mindig nagyon feltöltődve jövök haza, most is rengeteg ötlet, gondolat van a fejemben, amit szeretnék dalba önteni.”