Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Katica súlyos beteg kutyájáért aggódott

Mozgalmas volt Katica számára a 2023-as év! Férjhez ment élete szerelméhez, új projektbe kezdett Csibész Tóth Mikivel és új albumot is megjelentett az év végére, amit a Sztár Limonádé mellé ajándékba kapnak a kedves olvasók. Az énekesnő megannyi örömöt élhetett meg, de a baj sem kerülte el. Őszintén mesélt lapunknak kutyája, Maci betegségéről, akiért hónapokon keresztül aggódott az egész család.

Katicáról és Balázsról sokan tudják, hogy nagy állatbarátok. Öt kutyát, egy yorkshire terriert, egy tacskót, egy uszkárt, egy keverék kutyát és egy kaukázusi juhászkutyát tartanak közösen, melyek közül egy kivételével mindegyik mentett kutyus.
„A 3,5 éves kaukázusi – ő a legnagyobb -, megbetegedett. Elkezdett nehezen mozogni, nehezen felállni, ízületi problémával vittük orvoshoz, de a vérvételből kiderült, sokkal nagyobb baj van, mint sejtettük” – sóhajtott nagyot Katica.
A vizsgálat eredménye az lett, hogy Maci szívférgeséggel van fertőzve. Magyarországon annyira még nincsenek tisztában ennek a betegségnek a komolyságával, de ez súlyos, több szervet érintő fertőzés. Azonnal el kellett vinni a négy másik kutyát is, de szerencsére nekik negatív lett a vértesztjük. Ekkor egy picit megnyugodtunk, de Macinál viszont azonnal cselekednünk kellett, mert, ha nem kezelik, az a biztos halál” – tette hozzá az énekesnő, akitől azt is megtudtuk, fél évig tart az igen költséges kezelés, ami végig sok rizikófaktort rejt magában.

Maci a gyógyulás útjára lépett

Nekünk ők olyanok, mint a gyerekeink, nem volt kérdés, hogy belevágunk. Én őket hoztam magammal ebbe a házasságba, és Balázs is nagyon szereti őket, úgy bánunk velük, mint a családtagokkal. Maci szerencsére túl van az első kritikus ponton, kicsit megnyugodhatunk. Nagyok a szervei, az erei is elég tágak, így nem tudnak a férgek embóliát okozni. Egy kistestű kutya nagyobb veszélyben lenne” – mondta el Katica, aki most már utólag bevallotta azt is, hogy hiába sok a munka és felkérés, az ő gondolatai végig otthon voltak, Maciért aggódott, aki gyógyszeres kezelést kapott az elmúlt hónapok alatt.

Személyes hangvételű lemeze jelent meg

Miközben szerencsére kedvencénél is jóra fordultak a dolgok, megjelent Katica negyedik nagylemeze, amit a Sztár Limonádé mostani lapszámához mellékeltünk a kedves olvasóknak.
Vadonatúj dalok lesznek rajta, amiket már jól ismerhet a közönség, hiszen vittem őket különböző tévés felvételekre és a műsoromban is elhangzottak. Sok különleges dal kapott helyet ezen a CD-n, egy-két feldolgozás mellett hallható a Balázsnak az esküvőnkre írt dal és az édesanyám emlékére született búcsúdal is. Éppen ezért nem kifejezetten mulatós anyag készült, ez annál sokkal személyesebb. Az én másfél évemet öleli fel, amiben volt boldogság és szomorúság egyaránt. Ez a negyedik, szerintem életem legerősebb lemeze, nagyon büszke vagyok a végeredményre. Remélem, a közönség is szeretettel fogadja tőlem” – tette hozzá az énekesnő, akinek két, Csibész Tóth Mikivel közös duett dala is felcsendül a lemezen.