Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Katica: Véletlenek sorozata vezetett a sikerhez

A Sztár Limonádé hűséges olvasói és a mulatós műfaj jól rajongói már ismerik Katica nevét, hiszen nyomon követjük karrierje alakulását és zenei kiadványainkon is rendszeresen szerepel. De vajon azt tudjuk-e, hogyan indult a mára már tízszeres arany és kétszeres platinalemezes énekesnő karrierje?

Nos, Katicát ugyan már gyerekként megfertőzte a színpad világa, számos vargabetű vezetett a sikerhez.
Négyen vagyunk testvérek, három lány és egy fiú. A nővérem kezdett énekelni és tulajdonképpen én őt követtem. Egy iskolába jártunk, és amikor ő énekkaros lett, én is jelentkeztem. Hamar kiderült, hogy nekem is van tehetségem a zenéhez. Ugyanakkor mégsem ebbe az irányba indultam el, mert ahogyan az lenni szokott, a szüleim szerették volna, ha rendes szakmát szerzek” – kezdte nevetve Katica, aki vendéglátós, majd pedagógiai szakasszisztens lett és bizony éveken át a zene csak hétvégén volt része az életének.

„Hétvégente jól kiénekeltem magam…”

Hogy őszinte legyek, a vendéglátás egyáltalán nem vonzott, de becsülettel elvégeztem a szakközépiskolát. Ugyanakkor az éneklés megmaradt, hiszen hétvégente vendéglátós zenészként álltam a színpadon. Hétvégente jól kiénekeltem magam, aztán öt napig úgymond csendben voltam és végeztem a munkámat. Voltam én minden, csak akasztott ember nem! Dolgoztam pedagógusként, de voltam bolti eladó és ruhákkal is foglalkoztam. Valahogy az éneklésre sosem gondoltam igazi főállásként, nem hajtottam a sikert, de végül a véletlenek kusza sorozata elvezetett oda, ahol most tartok” – magyarázta az énekesnő, aki számára a 2017-es év hozta meg a nagy áttörést.

„Hálás vagyok a sorsnak”

Néhány véletlen találkozás odavezetett, hogy elhívtak egy tévéfelvételre, hogy énekeljem el néhány saját dalomat. Ez adta meg számomra a lökést, hogy tényleg kezdjem komolyan venni a zenei pályát. Elkezdtem sorra írni a saját dalaimat, majd megjelent az elő önálló lemezem és végül minden elindult a maga útján. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ma azt csinálhatom, amit igazán szeretek” – tette hozzá az énekesnő.