Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kilépett Ázsiában a komfortzónájából Győzike és Bea – Hátborzongató élményeket éltek át

Életük egyik legnagyobb kalandjára vállalkozott Gáspár Győző és felesége Bea, amikor igent mondtak a TV2 felkérésére. Tisztában voltak vele, hogy az Ázsia Expressz kőkemény lesz, de a valóság még legmerészebb álmaikat is felülmúlta. Ennek ellenére nem bánták meg az utazó kaland reality-t, remélik, hogy a nézők is úgy látják: ők csak önmagukat adták.

Örök szerelem vagy válás?
Mindenki megdöbbent, amikor Győzike Beával az oldalán Instagram-oldalán bejelentette: ők is részt vesznek versenyzőként az Ázsia Expressz harmadik szériájában. A Gáspár család nem is gondolkozott sokáig a TV2 felkérésén, pedig tudták, egy teljesen más kultúrában, nyelvismeret nélkül, sokszor olyan feladatokat kell megoldaniuk, ami nagyon távol áll komfortzónájukból. Bea asszony azzal is tisztában volt az előző epizódokat nézve, hogy hangos lesz majd veszekedéseiktől Ázsia, és sokszor tényleg így volt.
A sztárpárokra ezúttal is kemény kihívások vártak, izgalmas feladatokban és embert próbáló kalandokban nem volt hiány, az idegek gyakran pattanásig feszültek, többen fel is akarták adni a versenyt. A harmadik széria szereplőinek útja Jordánián, Törökországon és Grúzián át Üzbegisztánba vezetett.
– A mi életünk és házasságunk mindig is kalandos volt, de ehhez hasonló kalandban még sosem volt részünk – mondta a Sztár Limonádénak Győzike. – Én úgy voltam vele, hogy mi Beával már annyi mindenen keresztülmentünk, olyan kemény helyzeteket éltünk át kéz a kézben, hogy mindent meg fogunk tudni oldani. Mondtam is neki induláskor, hogy én felkészültem mindenre, de kinevetett. És igaza is lett, mert többször is én hisztiztem be, nem ő, sokkal rosszabbul bírtam a kinti körülményeket, mint ő. Nagyon kemény nő, ezt eddig is tudtam, de most is kiderült, hogy jól választottam annak idején. Úgy indultunk neki, hogy örök szerelem, vagy válás lesz a kaland vége, szerencsére nem az utóbbi lett.


Gyönyörű tájak és bogarak
Győzike arról is mesélt, hogy szeretett volna néhány fóbiájával szembeszállni és legyőzni. Bár vidéki gyerek, de sok állattól fél, irtózik, például a csúszómászóktól.
– Ehhez képest a teve adta fel a leckét, lóháton ültem már, de a teve nem úgy mozog, imbolygott – nevetett a showman. – De ha ettől nem utáltam volna meg, a tevetej ivás után igen, annyira felkavarta mindkettőnk gyomrát, hogy felváltva öklendeztünk. A legnehezebb egyébként mindig az éjszakai szállás megtalálása volt, eleinte szerencsénk volt, két éjszaka majdhogynem otthoni luxusban aludtunk. De az egyik este Jordániában, amikor azt hittük összeesünk a fáradtságtól, nagy nehezen megszánt minket egy helyi. Vizeletben úszott az ágy, a másik szobában meg vérfoltok voltak a falon. Megkérdeztük, hogy mi az a folt, mire azt mondta, ne törődjünk vele, itt volt egy gyilkosság, itt halt meg ebben a szobában egy ember, de már elvitték, nincs semmi baj. De én éreztem a szellemeket a házban, hátborzongató volt! Összességében nem bántuk meg, hogy elvállaltuk a műsort, és végül sokkal tovább bent tudtunk maradni, mint gondoltuk. Bár testileg-lelkileg megterhelő volt, de élveztük, jó élményekkel értünk haza! – nyilatkozta Győzike.

Fotó: TV2