Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Kiss Péter Balázs: Szeretnénk egy újabb esküvőt tartani - Sztárlimonádé

Kiss Péter Balázs: Szeretnénk egy újabb esküvőt tartani

A 32 éves színész és felesége a Covid berobbanása előtt költöztek össze, a pandémia pedig ráébresztette őket, hogy együtt szeretnék leélni hátralévő életüket. Néhány hónappal később megtörtént a lánykérés, majd tavaly nyáron, szűk családi körben az esküvő. Balázs és Viki azonban szeretnének még egy ünnepséget tartani, ahol barátaikkal együtt is meg tudják ünnepelni házasságkötésüket.

Véget ért a TV2 Drágám, add az életed! című műsorának megújult évada, melyet Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viktória nyertek. A házaspár az elején gondolni se mert arra, hogy győzhetnek.
„Úgy indultunk neki a játéknak, hogy csak ne elsőre essünk ki. Aztán hirtelen a döntő hetén találtuk magunkat, ott már eljátszottunk a győzelem gondolatával, de nem számítottunk rá. Amikor sikerült Henryék ellen továbbjutnunk, akkor kezdtünk bizakodni, de én még akkor sem hittem el szinte, amikor kimondták, hogy mi nyertünk” – kezdi lapunknak Balázs, aki úgy érzi, a verseny megerősítette a kapcsolatukat.
„Kicsit féltünk attól, hogy hat majd ránk a műsor, mert én elég versengő, elszánt és határozott típus vagyok, mivel világéletemben sportoltam, Viki viszont nem ilyen. Ennek ellenére végig megvolt közöttünk az összhang. Nagyon élveztük a forgatást, tök jó fej volt a stáb és a versenytársaink is. A feleségem pedig okozott nekem meglepetést, nem gondoltam volna, hogy mindenben ennyire ügyes lesz. Büszke vagyok rá.„

Régi álmuk volt eljutni Thaiföldre

Balázs és Viki többmillió forint értékben nyert álomutazást, az úti célt pedig ők választhatták ki.
„Nem voltunk még nászúton, ezért ezen az utazáson szeretnénk eltölteni a mézesheteinket. Úti célnak Thaiföldet választottuk, mert régi álmunk, hogy együtt eljussunk oda. Idén nyáron szerettünk volna sort keríteni rá, de nagyon nehéz két olyan szabad hetet találni, amikor mind a ketten el tudunk szabadulni a munkából. Én a színészet mellett ceremóniamester is vagyok, így nyáron az esküvők miatt minden hétvégén dolgozom. Viki pedig ősztől nagyon elfoglalt. Ez az oka annak, hogy még se a nászutat, se az lagzit nem tudtuk megtartani.”
Bár a pár tavaly nyáron összeházasodott, a pandémia miatt csak szűk körű esküvőjük volt.
„A járványhelyzet miatt kis esküvőt kezdtünk el tervezgetni. Végül addigra feloldották a korlátozásokat, de már nem lett volna időnk mindent átszervezni. Így is nagyon jó, családias hangulatban telt a nagy napunk. Igaz, hogy a szüleink és a tesóink akkor találkoztak először egymással, de minden nagyon jól alakult. A ceremónia után kényelmes ruhában vacsoráztunk és boroztunk a Római-parton. Emlékezetes este volt, de szeretnénk egy újabb esküvőt tartani, ahol a barátainkkal együtt is tudunk ünnepelni. Egy laza hangulatú kerti grillpartyt vagy bográcsozást szeretnénk, de lehet, hogy főzőversenyt tartunk majd.”

„Nekünk jót tesz, hogy ugyanaz a munkánk, mert értjük egymás problémáit, gondjait”

A sorozatsztár a Covid-helyzet alatt jött rá arra, hogy Viki az a nő, akivel szeretné leélni az életét.
„Nagyon figyelmes, okos, gondoskodó és rendkívül tehetséges színésznő – ezzel tudott igazán megfogni. Hasonló a személyiségünk és a humorunk is, rengeteget viccelődünk ketten. Több mint egy év után, pont a járvány kirobbanása előtt költöztünk össze. A pandémia alatt pedig hiába lett színészként bizonytalan a helyzetünk, ennek ellenére is nagyon jól telt összezárva ez az időszak. Megerősített minket arról, hogy mennyire jó együtt és hogyan képzeljük el a jövőnket. A második évfordulónkon megkértem a kezét, aztán tavaly össze is házasodtunk” – meséli Balázs, aki elismeri, a sok munka mellett nem könnyű időt szakítaniuk egymásra, de valahogy mindig megoldják.
„Nekünk jót tesz, hogy ugyanaz a munkánk, mert értjük egymás problémáit, gondjait, és átérezzük a másik örömét is. Tény, hogy sok logisztika, de mindig össze tudjuk hangolni a dolgainkat. Ha van egy-egy közös szabadnapunk vagy csak néhány óránk, azt mindig együtt töltjük. Ha például vidéken játszik valamelyikünk, akkor a másik elkíséri, sőt gyakran egy-két nappal előbb le is utazunk, hogy kettesben tudjunk ott eltölteni egy kis időt.”

Fotó: TV2