Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiváló művészekkel álltak színpadra a Csomópont Egyesület tehetségei

Immár 9. alkalommal került megrendezésre a Csomópont Egyesület fesztiválja, a Good Bye Nyár.

A Csomópont Tehetségkutató és Tehetséggondozó Egyesület szakmai napja idén szeptemberben került megrendezésre a XV. kerületi Bányász Parkban, ahol kiváló zenei műsorok közül válogathatott a közönség. A délelőtti programra meghívást kaptak a Trimedio csoport fellépői, majd a sikeresen futó Arany Violin énekverseny döntője vette kezdetét. Több mint 100 tehetséges fiatal jelentkezett az idei versenyre az ország számos pontjáról, azt lehet mondani, az idei év volt a legerősebb. A zsűri tagjai – Mészáros Árpád Zsolt, Piros Krisztina, Pintácsi Viki valamint Szűcs Balázs – végül Jáger Kingát tartották érdemesnek az első helyezésre.

Minden korosztály jól érezte magát
A verseny után MikiNiki és barátai léptek színpadra, fergeteges retro party kerekedett. Meghívott vendégeikkel már nem először dolgoztak együtt, így Jáger Gyula, Pintácsi Viki, a Filtol zenekar, Tabáni István is énekelt, akikkel közös produkciók is születtek, melyet hamarosan viszontláthatunk a képernyőkön. Az egyesület fiataljait pártoló művészek között fellépett még Várhegyi Gábor, Pajor Arabella, Kothencz Lajos valamint a Simon Templar zenekar is. Herr Zoltán és Karacs Miklós által megszületett a Hello Nyár illetve a Good Bye Nyár Fesztivál hivatalos dala is.
A program egy különleges műsorral folytatódott tovább, ugyanis elindult egy közös gondolkodás a Filter Produkcióval, ahol az operett-musical kiváló művészei közösen álltak színpadra a Csomópontos fiatalokkal. Óriási sikert arattak a nézők körében az ismert dallamok, együtt énekelték kicsik és nagyok a Szép nyári nap című Neoton musical dalait a sztárokkal.
Az este meglepetése Poór Péter minikoncertje volt, amit kitörő örömmel és hatalmas tapsviharral ünnepelt a közönség.
„Évről évre próbálunk megújulni, és olyan programokat felmutatni, ami változatos, a fiataloktól egészen az idősebb korosztályig érdekes. Reméljük, jövőre is meg tudjuk rendezni és méltóképpen ünnepelni az egyesület 12. illetve a fesztivál 10. évfordulóját. A rendezvény nem jöhetett volna XV. kerületi Önkormányzat, Sipiczky Vidámparkja valamint a Zeneszöveg.hu támogatása nélkül. Hálásan köszönjük” – mondták az egyesület vezetői, Karacs Miki és Kanyik Niki.