Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Kiváló művészekkel álltak színpadra a Csomópont Egyesület tehetségei - Sztárlimonádé

Kiváló művészekkel álltak színpadra a Csomópont Egyesület tehetségei

Immár 9. alkalommal került megrendezésre a Csomópont Egyesület fesztiválja, a Good Bye Nyár.

A Csomópont Tehetségkutató és Tehetséggondozó Egyesület szakmai napja idén szeptemberben került megrendezésre a XV. kerületi Bányász Parkban, ahol kiváló zenei műsorok közül válogathatott a közönség. A délelőtti programra meghívást kaptak a Trimedio csoport fellépői, majd a sikeresen futó Arany Violin énekverseny döntője vette kezdetét. Több mint 100 tehetséges fiatal jelentkezett az idei versenyre az ország számos pontjáról, azt lehet mondani, az idei év volt a legerősebb. A zsűri tagjai – Mészáros Árpád Zsolt, Piros Krisztina, Pintácsi Viki valamint Szűcs Balázs – végül Jáger Kingát tartották érdemesnek az első helyezésre.

Minden korosztály jól érezte magát
A verseny után MikiNiki és barátai léptek színpadra, fergeteges retro party kerekedett. Meghívott vendégeikkel már nem először dolgoztak együtt, így Jáger Gyula, Pintácsi Viki, a Filtol zenekar, Tabáni István is énekelt, akikkel közös produkciók is születtek, melyet hamarosan viszontláthatunk a képernyőkön. Az egyesület fiataljait pártoló művészek között fellépett még Várhegyi Gábor, Pajor Arabella, Kothencz Lajos valamint a Simon Templar zenekar is. Herr Zoltán és Karacs Miklós által megszületett a Hello Nyár illetve a Good Bye Nyár Fesztivál hivatalos dala is.
A program egy különleges műsorral folytatódott tovább, ugyanis elindult egy közös gondolkodás a Filter Produkcióval, ahol az operett-musical kiváló művészei közösen álltak színpadra a Csomópontos fiatalokkal. Óriási sikert arattak a nézők körében az ismert dallamok, együtt énekelték kicsik és nagyok a Szép nyári nap című Neoton musical dalait a sztárokkal.
Az este meglepetése Poór Péter minikoncertje volt, amit kitörő örömmel és hatalmas tapsviharral ünnepelt a közönség.
„Évről évre próbálunk megújulni, és olyan programokat felmutatni, ami változatos, a fiataloktól egészen az idősebb korosztályig érdekes. Reméljük, jövőre is meg tudjuk rendezni és méltóképpen ünnepelni az egyesület 12. illetve a fesztivál 10. évfordulóját. A rendezvény nem jöhetett volna XV. kerületi Önkormányzat, Sipiczky Vidámparkja valamint a Zeneszöveg.hu támogatása nélkül. Hálásan köszönjük” – mondták az egyesület vezetői, Karacs Miki és Kanyik Niki.