Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kocsis Janika a 40. születésnapján megszegte a fogadalmát

Tavaszi Zsongás című válogatáslemezünkről nem hiányozhat Kocsis Janika sem, aki egy rendkívül jó hangulatú nótával rukkolt elő. Bár az ő terepe elsősorban a mulatós muzsika, most egy latinos hangzású, ritmusos bachatát ad elő.
Az új dalom, a „Ne szólj rám!” igazán humoros hangvételű, a falunapok ihlették. Olykor látni olyat, hogy egy szerelmespár jókedvűen érkezik a mulatságba, de ott aztán összezördülnek: vagy a baráti társaság befolyására, vagy még inkább, az alkohol hatása miatt. Persze ezzel nem azt mondom, hogy mindig, mindenkivel ez történik: de láttam már ilyet is” – magyarázta lapunknak a zenész, majd mikor arról kérdeztük, hogy személyes élmény ihlette-e a civódásról szóló dalt, nevetve azt felelte: „Áh, nekünk nem kell ahhoz falunapra menni!”


Józanul mulat a mulatós zenész
Sőt, Janika azt is elárulta, hogy bár dalában az alkoholtól mámoros emberek jellemzőit idézi fel, ő maga nem egy nagy szeszfogyasztó.
Nem szeretem az alkoholt, csíp, mar, nem ízlik. Hosszú ideig egy korty szeszt sem ittam, amit a barátaim nagyon nehezményeztek is. Néhány éve, a 40. születésnapi bulimon meg is fenyegettek, hogy hiába vagyok jó házigazda, hiába a jó ételek: hogy ha nem koccintok velük, akkor ők jövőre csak levélben köszöntenek fel. Muszájságból hát akkor megszegtem az alkoholmentességet, s azóta is néha koccintok velük” – mesélte jókedvűen Janika.


Janika hiányolja a széles körű táncoktatást
A Sztár Limonádénak azt is elárulta, hogy szívesen kísérletezik a különböző stílusokkal.
Onnan látom, hogy egy dalom tetszik-e a közönségnek, hogy mennyire táncolnak rá. Bevallom, néha kicsit csalódás, hogy amikor egy mulatós szám után mondjuk egy latinos hangzású dal következik, akkor a nézőtéren ugyanazok a táncmozdulatok maradnak. Sajnos, ma már nem divat a tánctanulás, mint a régi időkben. Az nagyon jólesik, ha valaki – s ez főleg az idősebb korosztályra jellemző – megkér, hogy adjak elő egy tangót vagy egy keringőt, hogy megtáncoltathassa a kedves ismerősét.”