Köllő Babett: Már nem ér annyi kritika

Köllő Babett már oszlopos tagnak számít a Sztárban sztár leszek! zsűrijében. A színésznő meglehetősen megosztó személyiség, eleinte sok kritika érte külseje és bevállalós ruhái miatt, mára viszont sikerült bizonyítania a nézőknek.

 

Sokkal kevesebb éles megjegyzést kap Köllő Babett, mint eddig, sokkal inkább a teljesítményével foglalkoznak, mintsem a dekoltázsával.

“Tudom, hogy megosztó személyiség vagyok, de a szakmai kritika az egyetlen, amire adok, illetve a családomé véleménye számít” – szögezte le Babett, aki nem változott meg a kommentelők kedvéért, inkább sikerült rácáfolnia a közönség előítéleteire.

“Én a hétköznapokban a farmert és pólót hordó csaj vagyok, aki örül, hogy nincs kisminkelve. Sosem játszom a végzet asszonyát, a színházi élet és a tévézés viszont azzal jár, hogy a stylist vagy a jelmeztervező mutatós darabokat ad rám. Ez is én vagyok, de otthon nem mászkálok tűsarkúban” – tette hozzá.

Babett félmilliós ruhában tündökölt

Persze az idei szériában sem maradnak el a látványos darabok, ezúttal is Kiss Márk felel a színésznő megjelenéséért a Sztárban sztár leszek! műsoraiban.

“Márk ezúttal nem saját tervezésű ruhákat fog rám adni, hanem összeválogatja, miket veszek majd fel. Egészen széles lesz a paletta, mert választottunk félmilliós Versace ruhát, de olyan darab is volt rajtam, amit 20 ezerért rendelt az AliExpressen” – árulta el a kulisszatitkot Babett, s mint mondja, neki nem számít a márka.

“Én nem vagyok a címkés típus, kifejezetten kerülöm az ilyen öltözködést. Baromságnak tartom, ha valaki egymilliós táskát vesz magának. Hiába van annyi limit a bankszámlámon, sosem dobnék ki ennyi pénzt divatra. Nekem is vannak szép és minőségi darabok a szekrényben, de meghúzok egy határt. Én inkább másra költök, sokkal szívesebben fizetek egy szép festményért vagy egy első kiadásos Ady kötetet” – nyilatkozta lapunknak.

Lelkileg is támogatja versenyzőit

Babett csapatával atombiztosan menetel előre a döntő felé. Nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a mezőny rendkívül erős, így próbál mindenben tanítványai támasza lenni.

“Pontosan tudom, mit élnek meg érzelmileg a versenyzőim, hiszen én is álltam azon az oldalon, várva a soromra, hogy mikor következek én. Nagyon kemény lelkileg, a középdöntők alatt végig a gyomrom görcsben volt, a kezem remegett. De nyerő csapatom van, mindenki olyan ember, akivel képes lennék győzni. Nehéz időszakon vagyunk túl, komoly döntéseket kellett hozni, de most nagyon örülök” – árulta el versenyzőiről Babett.

Az érzelmes produkciókat megkönnyezi

Az eddigi adásokat nagyon élvezte a színésznő és zsűri társaival is jól kijön. Mint mondja, nem fél a konfliktusoktól, de igyekszik jól érezni magát a forgatásokon.

“Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is. Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam – hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg. Meghökkentő előadókból sem volt hiány, több olyan versenyző is érkezett, aki annyira extrém jelmezben állt színpadra, hogy halálfélelmünk volt a stúdióban” – mosolygott Köllő Babett.