Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Kőmíves Péter megcsinálta Suták Csenge szerencséjét - Sztárlimonádé

Kőmíves Péter megcsinálta Suták Csenge szerencséjét

A Spíler TV-n futó Hippodrom és Lovarda műsorvezető párosa, Suták Csenge és Kőmíves Péter a minap ragyogó jelét adták annak, hogy nem csupán a stúdióban, hanem a lóverseny egyéb területein is remekül tudnak együttműködni.

Hogy minden idők ezidáig legeredményesebb hölgy zsokéja, Suták Csenge, aki 170 győzelemnél jár, illetve a Hippodrom és Lovarda magazin főszerkesztője, Kőmíves Péter kiváló párost alkotnak a kamerák előtt, az a tv nézők előtt egyáltalán nem meglepő. A tavaly október óta futó, a ló- és lovassportokat bemutató műsorukban érdekfeszítően beszélik át a futamokban történteket úgy, hogy az mindenki számára közérthetővé válik. Ám az, hogy a versenytéren is jól megy a kooperációjuk, az talán meglepi olvasóinkat is.
“Bevallom, mint galoppos, ritkán járok ki az ügetőversenyekre” – mesélte a Sztár Limonádénak mosolyogva Csenge. “A tavaszi Food Truck Show-n nemcsak vasárnap voltam a Kincsem Parkban, amikor lovagoltam, hanem a szombati ügetőnapon is. Fogadni is szeretek, ugyanakkor fogalmam sincs ebben a szakágban az esélyekről. Épp ezért Pétert hívtam fel pár jó tippért” – vallotta be a gyönyörű zsoké.


“Bevallom, már vártam is a hívását, mert ismerem, tudom, szeret nyerni” – folytatta a társműsorvezető.
“Mivel aznap amúgy is szpíkere voltam a futamoknak, alaposan elemeztem az esélyeket és javasoltam is az egyik futamra egy – mint később kiderült nyerő – kombinációt. Csenge magát egyáltalán nem meghazudtolva mondta, hogyha nyerünk, osztozunk, de ha veszít, akkor nekem kell fizetnem a tiketteket!” – árulta el Péter nevetve.
“Igen, de nyertünk, méghozzá több mint 100-szoros pénzt, úgyhogy nem kell panaszkodnod, mert semmivel sem lettél szegényebb! Igaz, gazdagabb sem, mert nagyvonalúan végül lemondtál a nyeremény feléről” – tette hozzá Suták Csenge mosolyogva.

Péter mindig a küzdelembe várja Csengét

Az igazi persze az lenne, ha a július első hétvégéjén tartandó 100. Magyar Derby befutóját is eltalálná a főszerkesztő, mert valószínűsíthetően Csengét a legjobb háromba várná. A zsokélány szerint kicsit elfogult szokott lenni vele a kollégája, aminek nem mindig örül.
“Az a baj, hogy mindig küzdelembe vár, pedig itt a lovak futnak, ha gyengébb sanszon ülsz, nehéz abból jót kihozni. Persze mindig megpróbálom, előfordul, hogy sikerül, na de azt nevezik ilyenkor meglepetésnek. Egyelőre még azt sem tudom, indulok-e a nagyversenyben” – mondta Csenge.
Abban viszont teljesen biztosak lehetünk, hogy nagyon profin elemzik majd a jubileumi Derbyt, merthogy a Hippodrom és Lovardában minden nagyversenyt bemutatnak és minden érdekes mozzanatát felelevenítik.
“Nagyon szeretném egyszer megnyerni a Kékszalagot, mert ez minden zsoké álma. Mert álmok nélkül nincs holnap! Ezt Kállai Pál, a zsokélegenda mondta mindig, tőle tanultam és vallom is” – tette hozzá a zsoké.