Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Korfanti Feri: Régen én is rossz fiú voltam

A nők tényleg a rossz fiúkra buknak? Korfanti Feri szerint a lányok nem szeretik, ha egy férfi örökké a szoknyájuk szélén ül. A Trimedio válogatásalbumán erről énekel a színész-énekes.

Rossz fiúk címmel jelent meg dala Korfanti Ferinek, amiben megénekli az igazságot. Az előadó a Sztár Limonádénak árulta el, ő mennyire tartja magát rossz fiúnak.
Ez egy saját dal, én írtam és persze a saját példám ihlette, de szerintem a férfiak 90 százalékára igaz. Ma már nem tartom magam annak, de régen én is rossz fiú voltam” – vallotta be lapunknak az énekes, majd azt is kifejtette, mire gondol pontosan.
Mi férfiak sajnos van, hogy több vasat tartunk a tűzbe, nem mindig vagyunk őszinték, sokat bulizunk vagy kimaradunk otthonról. Ugyanakkor a lányok valahogy mégis a rossz fiúk felé húznak. Senki sem szereti azokat a pasikat, akik a barátnőjük szoknyája szélén ülnek” – mondta Feri, aki szerint a legtöbb férfi életében van olyan időszak, amikor rossz fát tett a tűzre. „Ezeket nem letagadni kell, hanem tanulni a hibáinkból, és emelt fővel folytatni” – tette hozzá az énekes-dalszerző.

Eljegyezte barátnőjét, de az esküvőre még nem került sor

Bár voltak az életének olyan epizódjai, amire nem büszke, ma már boldog, harmonikus párkapcsolatban él, és sosem lépne félre. Saját bőrén tapasztalta, milyen az, ha hibázik, saját magának is csalódást okozott, és többet nem kér ebből az érzésből.
Az embernek idővel benő a feje lágya, és visszavesz a bulizásból és a csajozásból. Én is megtaláltam, aki mellett elkötelezném magam. Tavaly nyáron meg is kértem Anita kezét, de az esküvőre még nem került sor. Egyelőre többet nem tudok elárulni, élvezzük a jelent, a többit pedig az élet alakítja” – nyilatkozta Korfanti Feri a Sztár Limonádénak.