Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Krausz Gábor: „Ha nem is új Gábor lettem, de rengeteget változtam”

Elvált emberként, szabadon kezdi az új évet Krausz Gábor, miután karácsony előtt pár nappal hivatalosan is elválasztották őket Tóth Gabival. Mindketten teljesen új életet kezdtek és a sztárséf most már teljes bizonyossággal jelentette ki: túl van a házassága kudarcán, boldog, kiegyensúlyozott emberként lépett át 2024-be.

Tündérmesének indult Tóth Gabi és Krausz Gábor szerelme, de most már csak közös kislányuk, Hannaróza köti össze őket. Pedig olyan szépen indult minden, hat éve Valentin-napon ismerkedtek meg egymással, a randiból pedig szinte azonnal lángoló szerelem lett. A páros bár sokszor szerepelt az újságok címlapjain, a magánéletüket igyekeztek nem a nyilvánosság előtt élni, a legbensőbb érzéseikről sosem beszéltek. Ám úgy tűnik, ez is kevés volt ahhoz, hogy a házassági esküjük kitartson…
Augusztus elején ugyanis bombaként robbant a sztárséf közleménye, miszerint válnak, kislányuk nevelését továbbra is közösen tervezik.
Krausz Gábor akkor úgy fogalmazott: időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet… ami csak később nyert értelmet, amikor kiderült, Tóth Gabi új kedvese a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence. Mostanra pedig mindez már csak történelem, hiszen karácsony előtt a Szentendrei Járásbíróságon hivatalosan is elválasztották őket!

A tánc és gyönyörű táncpartnere gyógyították meg a lelkét
Krausz Gábor többször is elmondta, hogy a TV2 felkérése a legjobbkor jött az életébe, a Dancing with the Stars kiszakította a jéghideg, fájdalmas valóságból, elterelte a figyelmét a válásáról. Ahogy elkezdődtek a próbák, Mikes Anna, a táncpartnere nem csak táncolni tanította meg, de kedvességével, humorával és empátiájával meg tudta nyitni az egyébként magát roppant zárkózottnak tartó séfet. S bár sokak szerint nem a fiatal apukának kellett volna nyernie, mert nem ő volt a sztárok között a legjobb táncos, de az biztos, hogy ő tette meg a legnagyobb utat mind a táncban, mind lelkileg, ő fejlődött a legtöbbet. A Séfek séfe műsorban megismert gyakran morcos férfi a táncparketten teljesen elengedte magát, olyan oldaláról ismerték meg az a nézők, amit eddig csak a legközelebbi szerettei, barátai ismertek. Sőt ahogy fogalmazott: olyan oldala is előjött, amiről még ő maga sem tudta, hogy létezik! Arról nem beszélve, hogy talált magának egy olyan hobbit, amibe a műsor nélkül sosem kóstolt volna bele.

A hónap győztese: Krausz Gábor

Az elvált séf nem is tagadja, hogy nem csak a győzelmi trófea miatt érzi magát igazi nyertesnek. A hónapokig tartó kőkemény próbák, az élő adások alatt megnyugodott és kitárta a szívét újra. Barátokat szerzett Marics Peti és T. Danny személyében és igazi családot alkottak a táncos show egész stábjával, akik közül sokakkal tartja mai napig a kapcsolatot. S bár sokan összeboronálták gyönyörű párjával, Mikes Annával, ők azóta is csak sejtelmesen fogalmaznak, de az biztos: sokat beszélnek telefonon és amikor tudnak, találkoznak. Gábor közben új feladatot is kapott, egy osztrák síparadicsom új hotelláncában lesz a főséf.
Heti 1-2 napot leszek kint, nem kiköltözöm! És akkor leszek majd kint, amikor az édesanyjánál van a kislányom, ugyanannyi időt fogunk együtt tölteni. Mert bármi történjen is, ő az első! Hanni ebből semmit nem fog érezni, csak azt, hogy kiegyensúlyozott az apja! Mert ha nem is új Gábor lettem, de rengeteg változtam. Erőre kaptam, felszabadultam és valóban egy olyan oldalamat ismertem meg én is, amiről azt hittem, nem is létezik. De hál’ Istennek van, itt volt bennem és a műsornak és Mikes Annának nagy szerepe van abban, hogy ez a Gábor előjöjjön és remélem kint is marad” – mondta a döntő után Krausz Gábor a Ripostnak.

Fotó: TV2