Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lagzi Laci: Minden dalomban ott vannak a szüleim

Lagzi Laci mindig vidám, ami a természetéből fakad. Pedig a mulatós műfaj nagyágyújának számító zenészt nem hordozta tenyerén a sors. Persze Laci mára már feldolgozta az őt ért veszteségeket és tudja, hogy szülei fentről figyelik őt a színpadon.

Egy szülő elvesztése mindig nehéz, de talán akkor a legnehezebb, ha az ember túl fiatalon, szinte még gyerekként kénytelen örökre búcsút mondani azoknak, akikkel a legszorosabb vérségi kötelék fűzi össze. Lagzi Laci sokat mesélhetne a fájdalomról, amit egy szülő halála jelent, de ő inkább a dalain keresztül fogalmazza meg érzéseit. Mert, hogy édesanyja – aki akkor hunyt el, amikor ő még csak 15 éves volt – és a tíz évvel később elveszített édesapja minden dalában ott vannak. Abban is, amely most felkerült a Sztár Limonádé januári válogatásalbumán.

Sok év telt el azóta, hogy elveszítettem az édesanyámat, hiszen még kamasz is alig voltam, amikor meghalt. Édesapám hatalmas és nehéz feladatot kapott ezzel a sorstól, de mindent és még annál többet is megtett azért, hogy megteremtsen számomra mindent, amire csak szükségem lehetett. Emellett támogatott mindenben, amibe csak belefogtam és így volt ez a zene esetében is. Féltett ugyan, de engedte, hogy megvalósítsam az álmom. Sajnos nem lehetett ott a sikereimnél, hiszen tíz évvel édesanyám után, őt is elveszítettem. A traumák feldolgozásában hatalmas szerepe volt a zenének. Azon keresztül ugyanis ki tudtam adni magamból minden érzésemet” – mesélte a Sztár Limonádénak Lagzi Laci, aki szüleinek küldi Az élet gyönyörű című nótáját.

Ebben az ő kezük is vastagon benne van

Ahogy az összes dalomban, ebben is benne vannak a szüleim és a tőlük hozott alapvető értékeim. A dalok születésénél ők is ott bábáskodnak, ahogyan hitem szerint felettem is, hiszen szerencsésen alakult az életem és szerintem ebben az ő kezük is vastagon benne van” – kacsintott az ég felé az előadó. „Az élet abszolút szeretetét is tőlük örököltem és ezért különösen hálás vagyok nekik. Egy alaptermészetében vidám ember számára ugyanis a nehézségek is jobban elviselhetőek. Ahogyan ők is, úgy én is mindenben a szépet keresem és meg is találom. A szüleim is azt szeretnék, ha nélkülük is vidáman élném az életem és én ezt is teszem, hogy amikor majd találkozunk, ne egy marha nagy fülessel kezdődjön a mennybéli új, közös életünk” – nevetett Lagzi Laci, aki mozgalmas évet zárt tavaly, hiszen önálló előadóként járta az ország színpadait.