Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lagzi Laci újra beindítja szólókarrierjét – Csocsesz és Lagzi Lajcsi fedezték fel

Vadonatúj dalokkal készül a közönségnek Kozelka László, alias Lagzi Laci. Eddig nem hallott mulatós dalok fognak felcsendülni készülő albumán, Lagzi Lajcsi és Csocsesz is joggal lehetnek büszkék felfedezettjükre.

 

Amióta csak az eszét tudja, zenél Kozelka László, a szakmában sokan elismerték, és hangos siker kísérte, bárhol lépett fel. A viszont szerencse akkor mosolygott rá igazán, amikor megismerkedett Csocsesszal.
„Mindketten zenéltünk az éjszakában, onnan az ismertség, azt is mondhatom, hogy jó barátok vagyok. Igazából neki köszönhetem, hogy a karrierem lendületet kapott, hiszen ő ajánlott be Galambos Lajcsihoz a Dáridóba, ahol aztán sikerült is gyökeret eresztenem” – mesélte el lapunknak Lagzi Laci, aki a nevét is a trombita ördögétől kapta.
„Csocsesz akkoriban már a szólókarrierjét építette, így az ő helyére kerültem Lajcsi zenekarába, mint billentyűs” – mondta Laci, s megtudtuk tőle azt is, hamar jó kollégák és barátok lettek a Dáridó atyjával.

Katica írt neki slágert

Laci éveken át szorgalmasan zenélt Lajcsi szárnya alatt, aki hálás is volt ezért a kiváló billentyűsnek, sőt, a lehetőséget is meglátta benne.
„Jó néhányszor adott alkalmat, hogy énekeljek nála, és amit igazán köszönök neki, hogy tanulhattam tőle. Az évek során elleshettem tőle a szakma csínját-bínját, ha valakitől, tőle lehetett tanulni. Mindenkinek szívesen segített, akár csak egy jó tanáccsal” – elevenítette fel a zenész, aki ha kell, még mindig beugrik régi jó cimborája mögé billentyűzni.
„Hébe-hóba elmegyek vele fellépni, ha hív és én is ráérek, de az elmúlt években már én is a saját utamat jártam inkább. Lagzikon, falunapokon léptem fel, de a Covid mindent átírt. Az esküvőkön is már másfajta előadást szeretnének, ezért döntöttem úgy, hogy újra felveszem a fonalat. Mulatós albumot fogok készíteni, már szeptember óta dolgozunk Szűcs Balázzsal, a Trimedio alapítójával, Katicával, aki egy remek énekesnő és kiváló dalt írt nekem” – árulta el Laci, és elmondta azt is, a saját dalok mellett feldolgozásokat is lehet majd hallani a lemezen. Szívét, lelkét beleadja a munkába és a stúdiózásba, mert imád szórakoztatni.
„Több mint két évtizede zenélek, ez a szakmám és nagyon szeretem. Szerencsés vagyok, hogy a hobbim a foglalkozásom, boldogság számomra, hogy a zenémmel örömet okozhatok más embereknek” – nyilatkozta Lagzi Laci.