Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lorenzo új műsort indított: Nem gondoltam volna, hogy egyből ilyen nagy érdeklődés övez majd minket

Lorenzo új műsort indított, melyben ismert és feltörekvő zenészeknek egyaránt lehetőséget ad arra, hogy megmutathassák a nagyközönségnek új dalaikat és tehetségüket. Az énekesnek korábban is volt hasonló produkciója televízióban, ám most kifejezetten az online térben szeretne hódítani.

Néhány hete indult el Lorenzo új online műsora Pesti Show néven, melyet a Royal Studio YouTube, TikTok és Facebook oldalán is követhet a nagyközönség. Immáron ugyanis három epizód elérhető belőle.

„A Pesti Show egy mulatós zenés műsor. Egy adás 20-25 perces és öt vendégem van, akik előadnak egy-egy produkciót, és elmesélik, hogy mi újság éppen velük, milyen terveik vannak, hogy áll a karrierjük. Nagyon jó hangulatban telnek a beszélgetések” – mesélte lapunknak Lorenzo, akinek műsora egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a nézők, mind az előadók körében.

Nyolcfős stábbal dolgozik 

„Kéthetente kerülnek fel új epizódok, most tartunk a harmadiknál, és YouTube-on már közel tízeres megtekintésünk van, Facebookon pedig huszonhétezernél járunk. Nem gondoltam volna, hogy egyből ilyen nagy érdeklődés övez majd minket. A zenészek is maguktól jelentkeznek, hogy szeretnének jönni hozzám vendégnek. Én feltörekvő és kezdő tehetségeknek is adok lehetőséget arra, hogy a műsoromban meg tudják magukat mutatni.”

A műsorban Lorenzo is rendszeresen dalra fakad

 

Lorenzo a produkció kulisszatitkaiba is beavatott minket. Mint mondja, egy nyolcfős stábbal együtt veszik fel az epizódokat. Egy napra nagyjából húsz előadót hív meg, így egyszerre öt részt fel is tudnak venni. Először stúdióban forgattak, de a következő blokkot már egy exkluzívabb helyszínre tervezik.

Az online térben szeretne sikeres lenni

„Korábban ez a műsorom a Hatos Csatornán ment Pesti Party címen. Azt nagyon szerettem, és ezt a formátumot akartam újra gondolva megvalósítani. Most is lett volna rá lehetőségem, hogy tévében menjen, de én kifejezetten online akartam megvalósítani, mert ezen a platformon nincs ilyen zenés mulatós műsor. Egyébként is azt gondolom, hogy ott van a jövő.”

A zenésznek korábban is volt online projektje, akkor egy realityt forgatott, és vannak még egyéb, zenével kapcsolatos műsorötletei. Egyelőre azonban most erre szeretne koncentrálni.

„Nyáron még forgatunk epizódokat, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő. Szeretnék azért pihenni is, és hát fellépésekkel is tele vagyok. Augusztusban viszont biztos, hogy elutazunk, és úgy néz ki, hogy Dubajba. Nagyon várjuk, mert ott még sosem jártunk” – tette hozzá.