Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Luigi volt a meglepetés Zámbó Árpi vacsoráján - Sztárlimonádé

Luigi volt a meglepetés Zámbó Árpi vacsoráján

Hosszú évek óta nagyon jó kapcsolat köti össze Luigit a Zámbó családdal. Így amikor nemrég Zámbó Árpi felkérte az énekest, hogy ő szolgáltassa a zenét vacsoraestjén, azonnal igent mondott. Mint kiderült, Jimmy testvére a Hal a tortán műsorban lesz az egyik házigazda és szeretett volna igényes muzsikával kedveskedni vendégeinek: Erdélyi Mónikának, L.L. Juniornak, Gáspár Evelinnek és Polgár Tündének.

 

Szóló zongora
Nagyon izgatott volt Zámbó Árpád, amikor meghívást kapott a Hal a tortán nagysikerű műsorba. Azt már szinte az első pillanattól fogva tudta, milyen ételt készít majd vendégeinek, de szeretett volna zenét is. Ekkor hívta fel a népszerű énekest, vállalná-e, hogy zongoraszóval fogadja a vendégeit.
„Meglepődtem, amikor Árpi felhívott, de egyből igent mondtam – mesélte a Sztár Limonádénak Luigi. – Régóta ismerjük egymást, könnyen meg tudtuk beszélni, mit szeretne. Abban maradtunk, hogy amolyan aláfestő zenét adok majd szóló zongorával, miközben tálalja Gáspár Evelinnek, L.L. Juniornak, Erdélyi Mónikának és Polgár Tündének, a vendégeinek a vacsorát. Árpinak nagyon határozott elképzelései és kérései voltak azzal kapcsolatban, mit játsszak, én fogadtam a társaságot, nagy sikert arattam, megtapsoltak. Amikor befejeztem, megkértek, hogy játsszak még tovább. Nagyon jó volt így részese lenni a forgatásnak, szuper volt a hangulat.”


A szabolcsi töltött káposzta a kedvence
Luigi arról is mesélt, hogy bizony ő sem riad meg, ha fakanalat kell ragadnia. Szeret és tud is főzni, most már a kedvenc ételét is el tudja készíteni, tavaly megtanulta minden csínját-bínját.
„Most is éppen Szabolcsban vagyok és éppen szabolcsi töltött káposztát ettem ebédre. Nekem ez a kedvencem, méghozzá a málé kásával töltött káposzta, egyszerűen mennyei! Tavaly végre én is megtanultam, hogy kell elkészíteni. Egyébként tényleg szeretek főzni, szeretem az olasz ételeket, de bográcsban is jó vagyok, bármilyen pörköltet meg tudok csinálni, legyen szó marháról, vagy kakasról. De sült húsokban is nagyon jó vagyok, szóval szeretettel várom a TV2 hívását, lennék én is házigazda a Hal a tortánban” – mosolygott az énekes.