Magánéletéről is vallott a Muzsika TV műsorvezetője, Frédy: Már félek az együttléttől, nem szeretnék csalódni!

Frédy

– Mi a Frédy Show titka hosszú évek óta?

– A működés titka a Muzsika Televízióval való együttműködés lehetősége, és az előadókkal való pozitív munkakapcsolat, amit ezúton is szeretnék mindenkinek megköszönni.

 – Sok tehetséget felkarolsz, miért fontos neked?

– Mindig vannak új és még újabb előadók, akik szeretnék megmutatni zenei tudásukat. Mi meghalhatjuk és eldöntjük Gabriellóval és Erdei Attilával, hogy mehet- e műsorba. Ha nem felel meg, akkor pedig próbálunk segíteni, hogy sikerülhessen a megjelenés. A Frédy Show-ban évek óta sikeresen ott van, mint felfedezett: Dóree, Hamar János, a Frédy Show Terminátora, Csokis Tibi, a nagy mulattató, vagy például Pudmericzky Tímea Felvidékről és még nagyon sok tehetség.

– Utoljára a magánéleti válságodról lehetett olvasni. Megtaláltad azóta a boldogságod? Sok hölgy vesz körül a fotóidon is.

– Ebben a korban már mindennek örülni kell, ami pozitív dolog. Én boldog vagyok, hogy amit az élettől kaptam jó és rosszat, tudtam eddig kezelni. Megtehetném, hogy ne legyek egyedül, de már félek az együttléttől, nem szeretnék csalódni, így élem az életem, ahogy a sors hozza! Ha mégis úgy alakul, hogy megszeret valaki a sok szép hölgy közül, lehetséges, hogy megpróbálom elfogadni, hogy eldobjam az egyedüllétet.

– Milyen nagy terveid vannak a 2020-as évre? Van újévi fogadalmad?

– A 2020-as évre azt szeretném, hogy mehessek tovább az úton, amíg erőm engedi! Mivel egyre több igazi, régi sztár keres meg együttműködéssel kapcsolatban, tervezem például, hogy 4 nagyszabású, sportarénás televíziós felvételt szervezzen a Frédy Produkció akár Felvidéken és Erdély területén is. Szeretnék olyan újabb hét évet, amilyen az elmúlt időszak volt, még több sikert! Szeretném megköszönni a Muzsika Tévének, az előadóknak, és a Frédy Show közönségének az eddigi bizalmat, és azt az erőt, amit kaptam az eddigi munkámhoz.