Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

MC Hawer: Kivárom a tökéletes nőt!

A mulatós sztár néhány hónappal ezelőtt szakított jegyesével. Azóta már túl van a gyászidőszakon, jól érzi magát, és nem zárkózik el attól, hogy idővel újra szerelmes legyen vagy akár meg is nősüljön. Jelentkezők már akadnak, de egyikük sem dobogtatta még meg az énekes szívét.

MC Hawert lelkileg nagyon megviselte a szakítás, de úgy érzi mostanra sikerült felállnia a padlóról, és túljutott a nehezén.
„Már jól vagyok, de nehéz időszakon mentem át. Nagy fájdalmakat éltem meg, olyan mélypontra kerültem, hogy többször megfordult a fejemben, hogy jólesne egy ital, de erős voltam, és ellenálltam. Mostanra azonban kezdek helyrerázódni. Eltűnt a bú, remekül vagyok. Abban a szakaszban vagyok, amikor élvezem az egyedüllétet, a szabadságot és a függetlenséget” – kezdte lapunknak az előadó, aki elmondta: jegyesével elhidegültek egymástól, ezért ért véget a kapcsolatuk.
A zenész már új albérletbe költözött, és jelenleg élvezi a szingli életet.
„Ha nincs fellépésem, akkor azt a pénzt élvezem, amit megkerestem. Járok minden héten thai masszázsra, szeretek szoláriumozni is. A nyáron pedig kétszer is elutaztam a tengerpartra. A pandémia alatt azonban megtanultam, hogy mindig legyen egy kis tartalékom, és erre azóta nagyon figyelek. Általában délben kelek, utána elmegyek ügyeket intézni, majd hajnalig filmezek vagy sorozatozom. Most jó érzés, hogy senkihez nem kell alkalmazkodnom.”

„Kapuzárási pánikkal küzdöttem”

A rapper úgy érzi, a csalódás után még nem áll teljesen készen a szíve arra, hogy újra szerelmes legyen.
„Sokat gondolkodom azon is, hogy talán jobb lenne egyedül. Nem akarok mindenáron kapcsolatot, csak azzal fogok bármit is kezdeni, aki valóban ideális a számomra. Kivárom a tökéletes nőt.”
És, hogy milyen az énekes számára az igazi? Most ezt is elárulta.
„Olyan, aki legfeljebb 10 évvel fiatalabb tőlem, és békés, nyugodt életem lehet mellette. Volt egy korábbi kapcsolatom, ahol 33 év volt köztünk a korkülönbség. Akkor nagyon tetszett a helyzet, büszke voltam, hogy egy fiatal és csinos lánynak én kellek. Jó volt az az időszak, de közben tudtam, éreztem, hogy ennek nincs jövője, és jön majd egy fiatalabb pasi, akire lecserélnek, és hát így is lett. Utólag már belátom, kapuzárási pánikkal küzdöttem, amit így éltem ki. Most viszont már lenyugodtam, és már egy olyan társra vágyom, akivel feltétel nélkül szeretjük egymást, és együtt öregedhetünk meg. Ha találok egy ilyen nőt, attól sem zárkózom el, hogy megházasodjam.”

„Semmilyen nő miatt nem fogok megváltozni”

Bár a zenész még nem kezdett el ismerkedni, a közösségi oldalán nemrég azt kérdezte a követőitől, hogy a mostani formájával és kinézetével ki az a nő, akinek kellene. A posztra pedig elég sok reakció érkezett.
„Igazából csak azért írtam ki, mert kíváncsi voltam, hogy mennyire vagyok még szalonképes és mit gondolnak rólam a hölgyek. Volt 1-2 bunkó hozzászólás, de azokat élből töröltem. Szeretek színesen öltözködni és a hajam is így tetszik nekem. Semmilyen nő miatt nem fogok megváltozni, így fogadjanak el, ahogy vagyok. Szerencsére a kommentek nagyrésze pozitív volt, sőt akadtak páran, akik szerettek volna velem ismerkedni, randizni, de egyikük se fogott meg. Alkalmi kapcsolatra is akad jelentkező, de olyanba se megyek bele. Romantikus és szenvedélyes férfi vagyok, aki szeret küzdeni, udvarolni, és komolyak a szándékai” – tette hozzá.