Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Még mindig úgy érzem, álmodom!”– Leforgatta első saját műsorát Joseph Martin

Egymás után ér újabb és újabb mérföldkőhöz karrierjében a fiatal énekes. Joseph Martinnak először platinalemez lett első albuma, majd saját műsora lett, amit már le is forgattak. Nem csak a szakmai terveiről, hanem a magánéleti terveiről is kérdeztük őt.
„Köszönöm a bizalmat”
Hatalmas mérföldkő az életemben a saját televíziós műsor, még mindig úgy érzem, álmodom – mondta a Sztár Limonádénak Joseph Martin. –Fantasztikus érzés, és itt is szeretnék köszönetet mondani a Trimedio csoportnak, elsősorban az ügyvezetőnek, Szűcs Balázsnak. Azért, mert bizalmat szavazott nekem, ami nagyon megtisztelő! A Szeress nagyon műsorról tudni kell, hogy kevesebb lesz benne a mulatós műfaj, popra rögzül az egész, lírikus dalokkal, amiket nagyon szeretek. Már leforgattuk az első évadot, húsz részt, szerintem nagyon izgalmas lett, nagyon várom a pillanatot, hogy lemenjen az első adás. Nem akarom előre lelőni az egészet, hagyni akarok meglepetést a nézőknek, de annyit mondhatok, hogy nagyon sok sztárvendégem lesz. Annyi kulisszatitkot is elárulok, fantasztikus hangulatban telt a forgatás, jól éreztük magunkat. S bár egész napos volt a felvétel, és még nem volt benne rutinom, én mint házigazda is jól bírtam, álltam a sarat végig! Most vágják a felvett anyagot, reményeink szerint januárban indul a műsor!”

Feleségével egy hullámhosszon a szakmában is
Az énekes azt is elárulta, hogy rengeteget számított ebben az izgalmas időszakban, hogy nagyon stabil hátországa van. A feleségére mindenben számíthat.
Nem csak lelkiekben számíthatok rá, elkísért a felvételre is, ami nagyon fontos olt, erőt adott – folytatta. – Ő szakmabeli, énektanár, úgyhogy egy hullámhosszon vagyunk a szakmában is, nem csak a magánéletben. Ami felemelő érzés és szükségem is lesz a támogatására a továbbiakban is, ugyanis elkapott a gépszíj, a határ a csillagos ég – nevetett Joseph Martin. – Mindig csak előre nézek és az a célom, hogy belopjam magam az emberek, a rajongók szívébe. Mert az a legfőbb vágyam, hogy kedveljék, szeressék, hallgassák a dalaimat, ezt szeretném elérni. Bízom benne, hogy ebben a műsor ebben a segítségemre lesz.”

Karácsonyi tervek
Josephék szűk családi körben töltik az ünnepeket.
Tavaly volt eddig a legboldogabb karácsonyunk, mert már a kislányunk is velünk volt. Igaz ő akkor még ahhoz kicsi volt, hogy felfogja, mi történik. De idén már biztosan érdekelni fogja, izgalmas lesz Natasa Zselyke számára is minden: a szépen felöltöztetett fa, a becsomagolt ajándékok. Az idei ünnep az ő ragyogása lesz! De még mielőtt elmerülnénk a karácsonyban, a születésnapomat ünnepeljük, de nem a hagyományos módon. Mert én szeretnék ajándékot adni ebből az alkalomból a rajongóknak, mégpedig egy vadonatúj dallal és videoklippel szeretnék nekik kedveskedni!”