Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Meghitt esküvőre vágynak Cookyék - Sztárlimonádé

Meghitt esküvőre vágynak Cookyék

Nem csak a magánéletben, most már a táncparketten is egy pár Cooky és Debóra! A Dancing with the Stars szerelmespárja izgalmas és kihívásokkal teli időszak elé néz. A TV2 műsora után talán egybe is kelnek.

 

“Egy férfinek illik elvenni a gyermekei édesanyját. Debóra két gyönyörű fiúval ajándékozott meg, ez a legkevesebb, amit tehetek. Neki egyébként nem is maga a szertartás a fontos, hanem a lánykérés. Sokat kell még gondolkodnom, milyen formában történjen meg, hogy igazán emlékezetes élmény maradjon neki” – árulta el a rádiós műsorvezető kérdésünkre még a műsor kezdetekor.

Cooky hamarosan megkéri Debóra kezét

Az esküvő részleteiről a pár közösen dönt majd, Cooky szerint az a legfontosabb, hogy Debóra álma teljesüljön, és emlékezetes nap maradjon számára a menyegző.

“Meghitt esküvőt szeretnénk, ahol a család és a barátok vesznek körbe. A cél, hogy mindenki jól érezze magát, nem lesz felesleges luxus, amitől feszengene az ember. A dátumot még nem tűztük ki, a helyszín sem körvonalazódott még, de egy szép helyet keresünk. Biztos, hogy Magyarországon kelünk egybe, nem túl messze Budapesttől” – tette hozzá a rádiós műsorvezető.