Berecz János Chee: Minden egyes dalom inspirációból születik

Berecz János Chee mindig törekedett arra, hogy valami újat mutasson a közönségnek. Így van ez most is, hiszen vadonatúj dalai már készülőben vannak, amelyben kicsit új irányvonalat is szeretne képviselni. A fiatal énekes ráadásul külsőségekben is szeretne megváltozni, ezért újra elkezdett aktívan sportolni.

 

„A nyári szezon után reményeink szerint újult erővel, új dalokkal, az is lehet, hogy új stílusban, de újra nekiláttunk dalok írásának. Minden egyes dalunk, dalom inspirációból születik és szerintem egy előadónak szüksége van arra, hogy a folyamatosan változó zenei világgal együtt mozogjon. Ehhez pedig szükség van megújulásra. Kinek mi a megújulás? – kezdte a Sztár Limonádénak Chee. – Én eddig is sportoltam, az elmúlt közel 1 év ugye mindenkinek elég zárt volt és most jött el az idő, hogy kicsit mozogni tudjak” – válaszolta kérdésünkre a fiatal énekes, aki elárulta: javában dolgoznak a háttérben.

„Folyamatosan stúdiózunk, hogy a soron következő tévéfelvételes időszakokra megújult repertoárral érkezzünk, és még rengeteg más dolog van, amiről ha minden igaz, hamarosan értesülni is fog mindenki. Ugye még mindig csapatszinten gondolkodunk, és mindig egyre fentebb is szeretnénk tenni a lécet, ezért már nagyban megy az agyalás a jövő évi megjelenésekről, a jövő évi fellépésekről, a jövő évi koncepciókról. Mivel többen dolgozunk együtt, így nagyon sok beszélgetés, nagyon sok munkaóra előzi meg ezeket az időszakokat, főleg, amikor egy tévéfelvételre készülünk éppen. Még októberben leforgatjuk a Dalpresszó új epizódjait, amelyek teljesen új formában lesznek láthatóak már október 23-tól a Zenebutikon hétvégente, több időpontban is” – árulta el Chee és hozzátette: a jövő évnek is nagy lendülettel állnak neki, az ideinél pedig több helyszínre szeretnének elérni.

„Pontosan ezért, ha valaki szeretné, hogy az ő településükön is csináljunk egy hatalmas Bakelit Fesztivált vagy Dalpresszót, egy jó bulit, az kövesse be a Facebook-oldalunkat és vegye fel a kapcsolatot velünk. A többit pedig intézzük majd mi!”