Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mulatós Kata beteg gyerekeken segít

Nagyon nehéz időszakon megy keresztül az énekesnő, de megtalálta a módját, hogy könnyítsen a lelkén. A kisfiát tavaly tragikus körülmények közt elvesztő Mulatós Kata barátaival jótékonysági rendezvényt hozott létre, hogy beteg gyermekeknek segítsen.

 

Nagyon örül neki a gyermekeit egyedül nevelő énekesnő, hogy sokfelé hívják, sok fellépése van. A találkozás a rajongókkal, a közönséggel mindig kicsit tovább forrasztja a sebet a szívén.
Rengeteget dolgozom, ez nekem tényleg menekülés – mondta szomorú sóhajjal Mulatós Kata. – Sok új dalom készül, bővül a repertoárom. Annyifelé hívnak, hogy lassan elmondhatom, hogy bejártam az egész országot. És ez annyira jó, mert amikor együtt vagyok a közönséggel, amikor érzem, hogy örömet adok nekik az éneklésemmel, olyankor én is töltekezem, én is boldog vagyok, ezáltal gyógyul az összetört szívem! Ez a fájdalom sosem múlik el, de az emberek szeretete enyhít rajta és erre nagyon nagy szükségem van! Pontosabban most erre van szükségem!”
Kata a Kék az orgona virága című dallal került fel a válogatásalbumra, ami igazából egy mix.
Nagyon szeretem Kaczor Feri nótáit, máskor is dolgoztam már fel. Most is így tettem, két dalát mixeltük össze, nagyon izgalmas lett. Magamban félmulatósnak neveztem el, egy jó hangulatú nóta, ami szerelmespároknak szól. Szeretem énekelni, de én magam köszönöm, maradok egyedülálló, nem is akarok új kapcsolatot!”

Jótékonysági rendezvényt szervezett
Mulatós Kata és barátai néven összehozott egy jótékonysági eseményt Kata.
Nem volt belépő, csak egy dobozt tettünk ki, amibe mindenki a lehetőségeihez képest dobott be pénzt. A nagyon beteg Levike megsegítése a cél, én tudom milyen ez, milyen a kétségbeesés, az állandó aggodalom. Megígértem a kisfiamnak, hogy ha tudok, segítek másokon. És bízom benne, hogy odaföntről látja, hogy betartom az ígéretemet. Úgy néz ki, hogy ebből az eseményből még több is lesz, amit nagyon köszönök a fellépő barátoknak és a közönségnek is!”