Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mulatós Kata: Vágyom a szerelemre, de nem mindenáron!

A kétgyermekes énekesnő, mint mindig, most is tele van tervekkel. Mulatós Kata egy olyan dallal szerepel a válogatáslemezen, ami szerinte igazán Ő. Mert Mulatós Kata nem akar mást, csak adni az embereknek, szórakoztatni őket.

Mulatós Kata szívében dal van, ahogy nevetve fogalmaz. Mindene a zene, bárhol, bármikor, bármilyen helyzetben szívesen dalra fakad.
Én otthon is állandóan nótázom, szerencsére a gyermekeim ennek örülnek – mesélte az énekesnő. – A beteg kisfiam is mosolyog, ha hallja a hangomat és nekem ez a legnagyobb vágyam, hogy ő boldog és egészséges legyen. Ahogy a múltkor meséltem, az orvosok szerint soha nem fog saját lábán járni, de én tudom, érzem, hogy meg fog történni a csoda! Rajtam nem múlik az biztos, én soha-soha nem adom fel, mindent megteszek, hogy meggyógyuljon. A 2023-as évem is erről fog szólni. Na meg arról, hogy minél több helyre, minél több emberhez eljussak, mert az embereknek szükségük van a szórakozásra, ebben a kemény világban még jobban, mint eddig bármikor. És ha én az énekemmel, a dalokkal egy kicsi kis boldogságot tudok csempészni a szívekbe, lelkekbe, akkor már megérte.


A zenére koncentrál

Mulatós Kata azt is elárulta, nem vágyik saját dalokra, ő slágereket szeret új köntösbe bújtatni, a saját stílusára. Az albumra Tóth Katica: Pénz, pénz, pénz című nótájával került fel.
Nagyon szeretem Katica számait, elkértem tőle ezt, hadd tegyem Katássá – folytatta. – Mint ahogy a fellépéseken is feldolgozásokat énekelek, Nótár Mary, Jolly, vagy éppen Sláger Tibó dalokat. Nagyon jóban vagyok Tibóval, gyakran vagyok vendég a műsoraiban is. S hogy mi a helyzet így Valentin-nap környékén a magánéletemmel? Egyedül vagyok! Vágyom a szerelemre, de nem mindenáron. Persze, hogy szeretnék én is boldog lenni, de most inkább a zenére koncentrálok. S ha betoppan a nagy Ő, úgyis fel fogom ismerni.