Mulatós Kata Zámbó Jimmy előtt tiszteleg

Már gyermekkorában is imádott szerepelni, énekelni Mulatós Kata. Aztán amikor megismerte Zámbó Jimmy dalait, tudta, hogy mi az útja. Azóta is minden műsorában szerepel egy Jimmy nóta, ezzel is szeretné képviselni a Királyt, tisztelegni előtte.

 

Mulatós Kata nevét a magyar nóták kedvelőinek nem kell bemutatni, éveken keresztül ez volt az énekesnő világa. De aztán azt kezdte érezni, hogy váltani kell, valami újra vágyott.

„Szerintem mindenkinél eljön az a pillanat, amikor ki akarja próbálni magát valami másban is – kezdte a Sztár Limonádénak Kata. – Csak valaki meg is lépi, valakiben meg megmarad csak gondolatnak. Én tizenhét éve vagyok a zenei pályán, magyar nóta énekesként kezdtem, abban lettek sikereim. De 2013-ban úgy döntöttem, hogy elindulok Fásy Ádám tehetségkutatóján, de ott már mulatós dallal mutattam meg mit tudok, bekerültem a legjobb tízbe. Teljesen más világ ez, de nagyon szeretem, igazán otthonosan mozgok benne. Sok fellépésem van falunapokon, születésnapokon, lakodalmakban. Szeretném megköszönni itt is Máté Lacikának a sok-sok segítségét, ha kell, hangosít, szervez, együtt írunk dalokat.”

Az énekesnő azt mondja, nem csak ő ad a közönségnek, amikor énekel, hanem ő is sokat kap tőlük.

„Szeretem látni a csillogó szemüket, látni, ahogy elérem a szívüket a dalokkal – folytatta. – Ezért csinálom ezt a sokszor nehéz pályát. De azt is fontos kiemelnem, hogy én mennyit kapok az emberektől. Energiát, szeretetet, erőt adnak.”

Tisztelgés a legenda előtt

A Sztár Limonádé válogatásalbumára egy Zámbó Jimmy számot választott, Lehet, hogy téged vártalak címmel.

„Kiskoromban ismertem meg a művészetét, rengeteget jelentenek mai napig nekem a dalai. Ezért is érzem azt, hogy nekem őt képviselnem kell, akár a fellépéseken, akár most az albumon. Ez egyfajta tisztelgés előtte, a nagysága előtt!”