Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Müller Rózsa elárulja: 2022 nehézségei után milyen lesz a következő év?

Komoly drámákat jósol Müller Rózsa a 2023-as évre! A világhírű jósnő, író, mágus és tanítómester megválaszolta a Sztár Limonádénak azt a kérdést, ami a legtöbb magyar embert foglalkoztatja: 2022 nehézségei után milyen lesz a következő év?

 

A megfoghatatlan birodalom egyedüli, kiválasztott Úrnője és a Magyar Ezoterikus Akadémia elnöke nem kertel, elmondja az igazságot a jövőről. Pénz, munka, élelmiszer- és gázárak – milyen változások várhatók? Müller Rósza kiterítette a lapjait, és meg is osztja, mit olvas ki belőlük.
„Nagyon nehéz év van mögöttünk. A 2022-es esztendő nem volt könnyű senkinek, a legtöbb embernek az állasával akadt probléma. Sokan nem tudtak tovább dolgozni a munkahelyükön, el kellett menniük máshova. Ez a váltás pedig nem minden esetben volt jó váltás. Ráadásul sokan vidékről jöttek fel a fővárosba a jobb élet reményében, de nem úgy sült el, ahogy tervezték. Most már igazán ránk fér, hogy jobb munkahelyek legyenek és magasabb fizetések” – mondja, és hamar meg is nyugtat mindenkit, van remény. A jövőben változások fognak beállni, és aki ügyes, jól tud majd alkalmazkodni az új élethelyzethez.
„Úgy néz ki, hogy 2023 összességében jobb lesz, több pénz és jobb álláslehetőségek lesznek, ugyanakkor sok nehézség megmarad, sőt, bizonyos területeken tovább romlik a helyzet. Aki keményen dolgozik, egy kis szerencsével meglesz a jussa” – teszi hozzá.

A drágulás nem áll meg

Müller Rózsa elárulja azt is, amire a legtöbb magyar kíváncsi: az új esztendőben hogyan alakulnak az élelmiszerárak?
„A drágulások maradnak, sőt! Sajnos sok minden drágább lesz, mint volt. Úgy érzem, hogy a tojás egy olyan élelmiszer, amit nem fognak hagyni, hogy tovább nőjön az ára, de sok minden ugyancsak emelkedni fog. Az államnak oda kell figyelnie ezekre, de én azt látom, hogy megint minden drágább lesz, ami a családi asztalra került” – jósolja Rózsa, de elmondja azt is, hogy ez korántsem jelenti azt, hogy rosszabb évünk lesz, mint 2022-ben volt. A jósnő szerint mégis sokan külföldre mennek majd.
„Sokan vannak azért, akiknek van mit a tejbe aprítani. Tavasszal, nyáron és ősszel sok-sok utazás lesz. Ez jó szórakozási lehetőség, és hiába lett  nehezebb az élet az átlag magyarnak, sokan megtehetik, hogy utaznak, és meg is teszik” – mondja Müller Rózsa.
Hiába lát több nagy utazást a jövőben, nem mindenki lesz szerencsés, sokan még mindig azt fogják számolgatni, mire futja majd a fizetéséből.
„Sajnos továbbra is spórolni kell a vásárlásokon, a gázzal és a villannyal, mert most az egész világon nehéz helyzet van, de ez nem jelenti azt, hogy boldogtalan évünk lesz. Bizonyos értelemben nehezebb is lesz, de megtanulunk alkalmazkodni és élni a lehetőségekkel” – véli a mágus.

A szakítások éve lesz 2023?

A sztárvilágról is lerántja a leplet a világhírű mágus és jósnő.
„Általában véve sok válás lesz, az emberek egy kicsit megváltoztak. Mindenütt többet akarnak elérni és többet várnak a másik embertől, mint amit lehet” – vezeti fel a dolgot Müller, és meg is nevezett néhány sztárpárt, akiknek a kapcsolatában nehézségeket érez.
„Többen nem biztos, hogy egyezségre tudnak majd jutni. Egy párnak a házassága is megingott, ők valahogy többet fognak viaskodni egymással, de azért megoldják a dolgot. Viszont probléma lesz közöttük is, ha nem hagyják abba ezt a viselkedést” – fogalmazott Rózsa.