Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Nédó Olga férjhez ment és gyermeket szült - Sztárlimonádé

Nédó Olga férjhez ment és gyermeket szült

Az elmúlt egy év rengeteg újdonságot, és ezzel együtt boldogságot hozott Nédó Olga életébe. A két évvel ezelőtti karácsonya még a gyászról szólt, miután elveszítette szeretett édesanyját, de a sors enyhített a fájdalmán. Tavaly karácsonykor már egy pozitív terhességi teszt és egy kis cumi került a fa alá.

 

A népszerű hegedűművész szíve csordultig van szeretettel, Nédó Olga augusztusban világra hozta első gyermekét, Liliánát. A zenész és családja végtelenül boldog, a kisbaba bearanyozza minden napjukat, aki már most nagyon szereti a zenét. Nem csoda, anyukája szinte az utolsó pillanatig koncertezett kislányával a hasában.

„Liliána születése Édesanyám és Isten ajándéka”
„Észrevettem, hogy ha azokat a dallamokat hallja viszont, amit már a pocakomban is hallott, akkor megnyugszik. Egyébként nagyon nyugodt baba, szinte sosem sír, csak, ha éhes. Augusztus 23-án született, ez az időszak még az összeszokásról szól” – árulta el a Sztár Limonádénak a művész, aki arról is beszélt, mennyire nehéz időszakot tudhat maga mögött édesanyja halála miatt.
„Két éve karácsonykor a temetőben azt kértem édesanyámtól, hogy a következő karácsonyom boldogabb legyen. Biztos vagyok benne, hogy Liliána születése az ő és Isten ajándéka, hiszen a következő évben december 24-én lett pozitív a terhességi tesztem. A páromnak be is csomagoltam, és a fa alá raktam. Emlékszem, mennyire boldog volt, könnyek szöktek a szemébe” – mesélte el Olga.

Dominikán volt az esküvője

Az örömhír után a lánykérés is megtörtént, ráadásul Valentin napon. És mi lehet még ennél romantikusabb? Hát a dominikai esküvő!
„Ott a kislányunk már a pocakomban volt, nagyon boldogok voltunk. Így azt mondhatom, hogy elég jó évem volt. A terhességet is nagyon jól viseltem, és szuper orvosom volt, Dr. Kia, aki még Dominikán is felhívott, hogy hogy érzem magam. Végigkísérte a kilenc hónapomat, ami csodálatos volt az elejétől a végéig. Természetes úton fogant a kislányunk, és végül császárral született. Eredetileg szeptember 3-ára volt kiírva, ha akkor született volna, akkor édesanyám születésnapja lett volna az övé is” – tudtuk meg Olgától, akinek miután problémamentes terhessége volt, szinte végig dolgozott.
„Egyáltalán nem bántam meg, hogy nem hagytam abba a zenélést a baba miatt, mert rá is jó hatással volt. És alig várom, hogy visszatérhessek a színpadra, ami még idén meg fog valósulni. Decemberben lesz karácsonyi koncertem az Udvari Kamaraszínházban” – mondta el a zenész.