Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Negyedikes lett Suzy kislánya – „Zsuzsika nagyon okos, szorgalmas diák” - Sztárlimonádé

Negyedikes lett Suzy kislánya – „Zsuzsika nagyon okos, szorgalmas diák”

Szeptember elsején újra becsöngettek, és elkezdődött az idei tanév. Suzy kislánya is újra beült az iskolapadba. Az énekesnő megosztotta lapunkkal, hogy Zsuzsikával miként töltötték a nyarat, és mennyire ment könnyen a visszaszokás.

Suzyék számára nagyon eseménydúsan telt a nyár. A sok program és nyaralás mellett azonban a tanulásra is szakítottak időt.
„Kaptak az iskolában egy munkafüzetet, amit meg kellett csinálni, plusz olvasnivalót is. Minden héten gyakoroltunk, hogy Zsuzsika ne felejtsen el mindent, mire kezdődik az iskola. Egyébként nagyon várta, hogy újra becsöngessenek, szeret iskolába járni és az osztálytársai, a tanító nénik is nagyon hiányoztak már neki” – kezdi lapunknak az énekesnő, aki nagyon büszke, hogy kislánya példás tanuló.

„Ha hazaérünk az iskolából, ebéd után mindig nekikezdünk az leckének”

„Zsuzsika nagyon okos, szorgalmas diák. Szeret tanulni, de persze mint minden gyereknek, van, hogy neki is szüksége van egy kis noszogatásra. Én egyébként is mindig ott vagyok mellette, ha szüksége van rá. Ha hazaérünk az iskolából, ebéd után mindig nekikezdünk az leckének. Már egyre önállóbb, és a feladatok nagy részét egyedül is meg tudja csinálni. Ha valamiben mégis elakad, ott vagyok, hogy segítsek neki. Eddig úgy tűnik, jól működik ez a módszer, hiszen csupa ötössel végzett el minden tanévet.”
Suzy azért is különösen büszke gyermeke eredményeire, mert az első két évet a pandémia alatt végezte el. A járványhelyzet miatt hozott intézkedések miatt pedig a tanév nagy része online oktatásban telt.
„Nem volt egyszerű, de minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy Zsuzsika rendesen meg tudjon tanulni mindent. Szerencsénk volt, mert a tanító nénik is nagyon segítőkészek voltak, és rengeteg videóval, plusz anyaggal elláttak minket, amikből könnyebben tudtunk haladni. Azt viszont nagyon sajnáltam, hogy a kialakult helyzet miatt nem tudta úgy kijárni az első és a második osztályt, mint azt mindenki más. Különórára például most sem jár, mert nem tudta rendesen elkezdeni. Most gondolkodunk azon, hogy mit csinálna szívesen, de egyelőre még nem döntötte el, mert túl sok minden érdekli.”

„Igyekszem minden pillanatot kiélvezni és megélni”

Az énekesnőnek sem volt egyszerű az online oktatás, hiszen egy csapásra tanárnővé kellett válnia.
„Hiába kaptuk meg a lehető legtöbb segítséget, Zsuzsikának szüksége volt arra, hogy valaki ott legyen mellette, elmagyarázza a tananyagot, a feladatokat. Én sose voltam rossz tanuló, sok mindenre most is emlékszem, de bizony vannak dolgok, amik olykor rajtam is kifognak, és utána kell néznem mi, hogy is van. Máshogy tanulnak már sok mindent, mint az én időmben, van, amin én is csak pislogok. Mondhatni Zsuzsikával én is újrajárom az iskolát, de hát ez is az anyasággal jár. Igyekszem minden pillanatot kiélvezni és megélni vele, mert olyan hamar elmúlik ez a korszak, és majd csak arra fogok feleszmélni, hogy az én kislányom felnőtt, és már nincs rám szüksége. Bár szerintem mi akkor is nagyon közel fogunk állni egymáshoz, mint ahogy én is az anyukámmal. Barátnői vagyunk egymásnak, és szeretném, ha Zsuzsikával is legalább ilyen szoros lenne a viszonyunk, ha már felnőtt lesz.”