Niki: Miki megérezte, hogy babát várok

Niki és Miki

Niki és Miki kilenc éve alkotnak egy párt. Bár még nem tervezték a babát, nagyon boldogok, hogy hamarosan szülők lesznek.

„Izgatottan várjuk már a baba érkezését, kisfiunk lesz. Május végére vagyok kiírva, ugyanarra a napra, amikorra édesanyám várt engem” – kezdte lapunknak Niki, aki azt is elárulta, hogyan derült ki, hogy babát vár.

„Épp lent voltunk vidéken, mikor először rosszul lettem. Gyanakodni kezdtem, ezért amint hazaértünk, csináltam egy terhességi tesztet. Hatalmas meglepetés volt, hogy pozitív lett. Már tervezgettem, hogy jelentem be a páromnak, de Miki azonnal rákérdezett, megérezte, hogy babát várok. Annak pedig még jobban örült, hogy fiunk lesz, mert így továbbviszi a nevét. Miklós Nimródnak fogják hívni” – mosolyodott el a 32 éves kismama.

Az énekesnőt az első néhány hétben gyötörték kisebb rosszullétek, de összességében nagyon könnyen viseli a várandóságot, és az orvosok szerint is minden rendben zajlik.

„Szerencsés vagyok, mert semmiben nem akadályozott az állapotom. Szinte végig dolgoztam, és nem is híztam, csak három kilót. A szüléstől sem félek, inkább izgatott vagyok. A munkába pedig szeretnék pár hónap után visszaállni. A dalokat meg a műsort úgyis itthon találjuk ki, fellépések most nincsenek, a forgatások idejére pedig van segítségünk, aki vigyázzon a picire. A családban nincs még kisbaba, ezért mindenki nagyon várja, hogy segíthessen” – mesélte az énekesnő.

A leendő szülőknek természetesen gyermekük érkezése a legfontosabb, a munkával azonban most sem álltak le.

„Készítjük a Jampi Randevú újabb évadát, és idén is megrendezzük, immáron nyolcadik alkalommal, az Arany Violin énekversenyt, ami a helyzet miatt idén online valósul meg. Emellett új dalokon is dolgozunk, és persze már nagyon várjuk a kisfiunkat” – tette hozzá Miki.