Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Olasz dzsigoló akarta meghódítani Kádár Mónikát

Hatalmas lendülettel vetette bele magát az őszbe Kádár Mónika! A varázslatos Velencében forgatott klipet új, Koktél című dalához. Sorra érték a kalandok az olasz városban, elkísérte fia, megpróbálta elcsavarni a fejét egy helyi dzsigoló és rájött, másfél évvel második válása után készen áll egy új szerelemre.

Új dalát, ami a Koktél címet kapta és műsorának a főcímdala lesz, Jolly írta, akinek neve garantált a sikerre. Már a klip is leforgott az új slágerhez, amiről a Sztár Limonádénak mesélt először az énekesnő, és képeket is mutatott.
Nagyon jó hangulatú forgatás volt, ami pedig külön öröm volt számomra, hogy a fiam is elkísért. Pár napot töltöttünk Velencében, ami alatt több kalandot is átéltünk. A legemlékezetesebb egy olasz dzsigolóhoz fűződik” – csigázta fel a hangulatot az énekesnő, aki éppen egy szűk sikátorban forgatott a stábbal, amikor is a felvétel közben egy hajóból kipattanva lépett oda hozzá egy jóképű olasz.
Először csak szíveket küldött a kezével, hihetetlenül helyes volt, nagyon imponált nekem. Nem is kellett sokat várni, oda is jött hozzám, kipattant a csónakjából és lenyomott egy szerelmi vallomást. Teljesen levett a lábamról, igazi latinos élmény volt” – mesélte el Mónika, aki jelenleg még szingli, nemrég esett túl egy váláson, de mint mondja, Velence mindent megváltoztatott.

Újra vágyik a szerelemre

Beismerte magának, a sok csalódás után készen el egy kapcsolatra.
Velencében ugyan nem találtam meg az igazit, de most már nyitott vagyok a dologra. Másfél évvel ezelőtt zárult le a válásom, úgy érzem, most már jöhet az új szerelem” – tette hozzá a Koktél Mónikával műsorvezetője, aki temperamentumos nőnek tartja magát, ezért egy cseppet sem csodálkozik, hogy a hangos és szenvedélyes férfiak vonzzák.
Az első férjem Kozso volt, aki szintén egy olyan pasi, aki nagy érzelmeket él meg. A második férjem félvér, akinek a családja Macedóniából származik. Ezt a típust szeretem, én magam is ilyen vagyok, szenvedélyes” – árulta el. Mónika szerint 12 éves fia is egy igazi macsó férfi lesz. Antonión már most látja, hogy örökölte szülei temperamentumát.

Nem akar megint rosszul választani

Velencében, a szerelem városában mintha megérintett volna valami. Nyitott lett a lelkem, a klipben is átsüt a hangulatom, a szerelmi vágy, amivel most töltekezve vagyok. Óvatosnak kell persze lennem, túl vagyok két váláson, nem szeretnék megint beválasztani. Azt mondom most, hogy nem fogok újra megházasodni, de persze soha ne mondd, hogy soha. Szeretnék újra szerelmes lenni, de minden más megvan az életemben, van két gyermekem és unokám is, akik nagyon boldoggá tesznek” – zárta Mónika.