Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Összeköltözött a Dallamokon át két fiatal énekese - Sztárlimonádé

Összeköltözött a Dallamokon át két fiatal énekese

Négy évvel ezelőtt adtunk hírt arról, hogy a Dallamokon át családi napon szerelem szövődött az ifjú énekesnő, Lini és az Aroma együttes énekese, Robi között. A kapcsolat évről évre erősödött és tavasszal a fiatalok úgy határoztak, hogy összeköltöznek és megkezdik a közös életüket.

A nagy döntés azonban nem csak az együttélésről, hanem a szülői ház elhagyásáról is szólt, hiszen Lini és Robi Budapestre költöztek és itt vállaltak munkát is. Angyalföldi lakosok lettek és Lini az egyik helyi óvodában kezdte meg munkáját augusztus közepén, ahol bizonyára a gyerekek is sokat fogják hallani énekelni. Robi pedig Sihell Ferry stúdiójában fejleszti a zenei tudását és besegít a stúdiómunkálatokba.
– Tavasszal döntöttük el, hogy felköltözünk Pestre. Nekem ez nagy álmom volt már régóta, hiszen előttem már Sihell Vanessza és Sihell Tomi, az unokatestvéreim is megtették ezt a lépést és sokat voltam itt náluk, így engem is hamar beszippantott ez az életforma, amit a főváros nyújt. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy Robinak is vannak ilyen gondolatai, de amikor szóba került a téma, ő határozottan amellett állt, hogy igen, költözzünk Pestre – kezdte a Sztár Limonádénak a fiatal énekes lány, majd barátja vette át a szót tőle, amikor meglátogattuk őket az új albérletükben.


– Én egy határozott típusú ember vagyok és jól átgondoltan hoztam meg a döntést. Kizárólag a zene miatt döntöttem így, hiszen itt Pesten több a lehetőség, sok mindenről a távolság miatt maradtunk le eddig. Az viszont kikötés volt, hogy úgy jövünk fel, hogy albérlet és munka is legyen. Nagyon szerencsések vagyunk, mert mindketten azonnal találtunk munkát. Lini egy 13. kerületi óvodában dolgozik, én pedig szintén a kerületben, egy futárcégnél kaptam állást. Ami óriási segítség nekünk, hogy közvetlenül az unokabátyánk, Sihell Ferry szomszédjában találtunk lakást, így nem érezzük magunkat annyira egyedül. Bízom benne, hogy megtaláljuk a számításunkat és boldogok leszünk együtt itt Budapesten – mondta az Aroma együttes oszlopos tagja.