Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pál Zoli 75 kg-ot fogyott

A népszerű zenész rengeteget dolgozik, így néhanapján háttérbe szorul a privát élete. Pál Zoli igyekszik változni, s megtenni minden tőle telhetőt. Idén ő írta a válogatáslemez címadódalát, a Tavaszi zsongást. A tehetségkutatókból ismert énekes lapunknak elárulta, kikkel nem szeret dolgozni, ahogy természetesen azt is, kivel.

Válogatáslemezre kerülni, mindig jó érzés, tudva, hogy több ezer emberhez jut el a dalod, ráadásul a mostani nótám kifejezetten erre a Tavaszi zsongás CD-re készült. A dal címe egyben a lemez címadódala, hiszen szintén a Tavaszi zsongás címet viseli. Az életemben és a művészetemben egyaránt központi téma a megújulás, a tavasz és a szerelem. A zenészlét minden előnyével és hátrányával egyetemben, s hiába nehéz olykor mindezt összeegyeztetni a családi élettel, de igyekszem megtenni, amit lehet” – kezdte az énekes, aki olyan kiválóságokkal is dolgozott együtt, mint Balázs Fecó, vagy Koós János.
Bár sok közismert emberrel volt szerencsém dolgozni, de jobban szeretem a feltörekvő fiatal tehetségeket. Ők formálhatóak, emellett számomra is öröm átadni a szakmai tudásom és tapasztalatom. A sztárokkal nehéz… Mindent soron kívül várnak el, a végtelen türelem és az állandó alkalmazkodás elengedhetetlen feltétele a velük való közös munkának. Kivéve, ha igazán nagy sztárral van szerencséd dolgozni – az nagy kiváltság! Számomra ilyen volt Balázs Fecó, Koós János. Velük öröm volt a munka” – mesélte büszkén Pál Zoli.

A minőség a védjegye
Négy közös szerzeményt is jegyzek S. Nagy Istvánnal, illetve több alkalommal szerepelhettem a Rádió kabaréban, továbbá több országos kereskedelmi csatornán rendezett tehetségkutatóban is döntős voltam. Így például a Tv2-es Év hangja és a Sztárban sztár leszek!, vagy az RTL-es Csillag születik. Jelentek már meg saját lemezeim, és hálás vagyok a sorsnak, amiért több szakmai kiválósággal dolgozhattam együtt. Ismernek is néhányan. Jelenleg saját stúdiót üzemeltetek; sokan ragaszkodnak hozzám és a szakmai tudásomhoz” – mondta lapunknak a zenész, aki azon kevés hazai előadók közé tartozik, akik a pandémiás helyzet alatt adhattak raktárkoncertet.
Megtiszteltetés volt részt venni a Raktárkoncert sorozatban, a hosszú bezártság idejében. Minden zenész számára megterhelő időszak volt a Covid19 okozta járványhelyzet – pszichésen és egzisztenciálisan egyaránt. Igyekeztem minden napból a legtöbbet kihozni ez idő alatt, így közel 70 kilogram súlyfeleslegtől szabadultam meg. Sajnos, ahogy újraindult velünk az élet, 25 vissza is jött. Aki zenéből akar megélni, és mondjuk nem sztárgázsikért játszik, annak bizony sokat kell dolgoznia, nem jut idő sportra, főleg, ha lusta is az ember” – mondta kacagva Pál Zoli.