Saját roma valóságshow-val tarol az interneten Lorenzo

Lorenzo

Lorenzo nem várja ölbe tett kézzel még ismét színpadra állhat, a korlátozások alatt új projektbe kezdett.

„Régóta szerettem volna egy saját valóságshowt, ahol az embereknek egy másik, színpadon kívüli oldalamat is meg tudom mutatni. Mivel most nincsenek fellépések, a Royal Studio-val közösen elindítottuk a Romanimo című műsoromat, amit az ő YouTube csatornájukon lehet követni” – mesélte Lorenzo, akinek hétköznapjairól már 6 epizód is készült. A rajongók pedig imádják a műsort, van olyan rész, amit már több mint 10 ezren megnéztek.

„Nagyon örülök neki, hogy két hónap alatt már ilyen sokan látták a műsort, a visszajelzések is nagyon jók. Folytatjuk majd tovább a forgatásokat, csak egy időre leálltunk, miután a járvány újra felerősödött. Én már decemberben enyhe tünetekkel átestem a víruson, de a családom többi tagja nem kapta el, ezért miattuk én is nagyon vigyázok magamra” – folytatta az énekes, akinek barátain és zenésztársain kívül bátyja és 13 éves fia, Armando is feltűnik a realityben. A család többi tagja azonban nem szeretett volna szerepelni, Lorenzo pedig ezt tiszteletben tartja.

A showman vicces kalandjaira és szórakoztató személyiségére pedig már a tévés szerkesztők is felfigyeltek.

„Kaptam már egy megkeresést. A showműsoromnak köszönhetően talált meg az RTL II-n futó Éjjel–nappal Budapest csapata, akik behívtak egy castingra. Izgatottan várom már és készülök a válogatóra, mert szívesen kipróbálnám magam egy ilyen szerepben is” – tette hozzá.