Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sándor Ildikó – Ikó: A rossz dolgok ellenére is meglátom mindenben a szépet

Ikó csupa örömhírről számolt be ezúttal a Sztár Limonádénak. Az énekesnő azt mondja: újult erővel kezdi az új évet, hiszen úgy érzi, a sok rossz után sikerült végre megnyugodnia a lelkének. Elengedte a múlt fájdalmait és újra tud nyitni az emberek felé is.

Nagyon mozgalmas évet zárhatok magam mögött. A magánéletemben, a munkámmal kapcsolatban és a művészi kifejezések terén is nagy dolgok történtek velem – kezdte lapunknak az énekesnő. – Úgy érzem, a sok rossz után sikerült megnyugodnia a lelkemnek, elengedtem a múlt fájdalmait, újra tudok nyitni teljes szívvel az emberek felé, és úgy érzem, végre jó helyen vagyok, megérkeztem. Minden, ami körbevesz, történik velem, boldoggá tesz, épít és megerősít. Bízom benne, hogy 2024 lesz végre az az év, amire egész életemben vártam, és készültem, s melyet kellőképpen megalapoztam!” – nyilatkozta Ikó, akinek két saját dala került fel 2023-ban a válogatás CD-re, melyekért aranylemezt vehetett át.

ANGYALT ÉS ÖRDÖGÖT EGYBEN KAPOD
Ezen a CD-n pedig a Skorpió Királynő című dalom szerepel. A dal zenéjét Nyerges Péter írta, a szöveg megírásánál pedig Pál Zoli is besegített. Zoli ötlete volt, hogy ez legyen a dal címe, mivel Skorpió a horoszkópom, és abszolút megtalálható szinte minden tulajdonság bennem, ami ezt a jegyet jellemzi. Ahogy a dalban is éneklem, „Angyalt és Ördögöt egyben kapod”. Ez attól függ, mit hoznak ki belőlem. Azonban inkább annak örülök, ha jó hatással van rám a környezetem, azonban a rossz dolgok ellenére is meglátom mindenben a szépet, a jót, a pozitívumot. Tudom, hogy a rossz dolgok is csak azért jönnek az életembe, hogy megerősítsenek abban, amiben még fejlődnöm kell. Sokszor megpróbálok erősnek tűnni, bár az óriási fájdalmaktól szinte megszakad a szívem.”

Egy igazi skorpió
A Skorpió szubjektíven, tele érzésekkel közelít a világhoz, empatikus, nagy a beleérző képessége és könnyen megbántódik, fogékony és, a közhiedelemmel ellentétben, jószívű. A Skorpió gyermekkorától fogva átlát az embereken. Érzékeli, látja mások sötét oldalát, a lélek legmélyét. Kíméletlenül őszinte önmagával szemben is. A Skorpiót nehéz kiismerni” – jellemzi csillagjegyét röviden az énekesnő.