Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sárga villamos hozta a szerelmet Szávolovics Gabriellának

A népszerű nóta– és dalénekes számára rengeteg jó dolgot hozott a 2022-es év és bízik benne, hogy ez a pozitív sorozat idén is folytatódik. Szávolovics Gabriella már a januárt erősen kezdte, hiszen új dallal debütált. A Sztár Limonádénak most arról is mesélt, mi köze a sárga villamosnak a szerelemhez…

Szávolovics Gabriellát éppen egy pótszilveszteri televíziós felvételen értük utol. Az énekesnő boldog, mert nagyon jó évet zárt szakmailag, tele sikerekkel.

Tényleg boldoggá tesz, hogy a rengeteg munka meghozza a gyümölcsét, mert a tavalyi évem sikeres volt – mondta büszkén Gabriella. – Rengeteg dolgom volt, sok fellépésem és több műsorban is volt szerencsém szerepelni a Zenebutikon. Szeretem, ha van mit csinálni és 2022 ilyen volt, mindig sok feladatom volt. Persze erre az évre is tele vagyok tervekkel, már a januárt jól kezdtem, mert 3-án debütált a Hazaindulok című új dalom, amit én nagyon szeretek és bízom benne, hogy mások is így lesznek vele.


„Nekem is elhozta a szerelmet a sárga villamos”
A nóta – és dalénekes azt sem titkolja, évek óta van szerelem az életében. De, hogy ennek mi köze van a tömegközlekedési eszközhöz?
A válogatásalbumon a Sárga villamos című, Bedekovics László által írt dallal szerepelek. Szeretem az idős, most már 80 év körüli szerzőt, nagyon sok mai híres énekest indított el a pályán. Közel áll hozzám a nótáinak a lelkivilága, stílusa, ezért tőle választottam. És azért éppen ezt a dalt, mert arról szól, hogy a sárga villamos hozza a szerelmet és nekem is elhozta, de most nem szeretnék róla többet beszélni. Mindenesetre olyan dalt szerettem volna, ami nem átlagos és ez nem az. De visszatérve az ez évi tervekre, sok mindent szeretnék. De ha ahogy a tavalyit abbahagytuk, és úgy folytatódik, akkor nagyon elégedett, boldog leszek!