Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sasa: „Szerelmes alkat vagyok”

Noha ismerősei szerint tehetségkutatókban is megállná a helyét, nem vágyik többre, minthogy örömből zenéljen és kiszolgálja a közönségét. Sasa Csak egy vallomás című nótájával mutatkozik be a Trimedio kiadónál, bízik benne, hogy zenéjét szeretettel fogadják azok, akik eddig nem ismerték a munkásságát.

Fodor Sándor már egészen pici korában tudta, a zene az, ami igazán boldoggá teszi, ami nélkül nem lenne teljes az élete. Egészen fiatalon, 5-6 éves korában kezdett el vonzódni a dallamokhoz.
12 éves koromban kaptam meg édesapámtól az első tangóharmonikámat, amin elkezdtem tanulni és ezt követően igen gyorsan minden iskolai rendezvényen én játszottam a műsorokban” – mesélte, majd hozzátette, 14 évesen már lakodalmas zenekarban játszott, de nem, mint harmonikás, basszusgitár került a kezébe. Két évig zenélt a bandával, ezalatt megszerette a billentyűs hangszert is.


Exhibicionistának tartja magát
Már több zenekart is alapított, sokat játszott belföldön és külföldön, jelenlegi csapata a Sasa Music formáció.
Több mint 10 éves együttes, és így dolgozunk a kezdetektől. Remélhetőleg, a közönségünk legnagyobb örömére” – tette hozzá Sasa, akinek gyerekkora óta a zene a mindennapjai része, muzsikál, énekel és zenét, szöveget ír.
A családomban nem volt muzsikus, ezért első generációs zenész vagyok. Remélem, tudásomat kisfiam, aki most 2 éves örökli, mert ahogy elnézem őt, magamat látom és meg-meg mutatkozik már nála is a zenei hajlam” – árulta el a Sztár Limonádénak az énekes, és elárulta, színpadi életén túl vállalkozó.
Egy tűzvédelemmel foglalkozó céget irányítok 2009 óta. Ebben a szakmában is megtaláltam önmagam, rengeteg kreativitás és szellemi munka volt szükséges a vállalkozás felépítéséhez és működtetéshez. Exhibicionista vagyok, nagyon szeretem a közönséget és azt, hogy szórakoztathatom őket, így nekem teljesen természetes az, hogy színpadon legyek” – árulta el, de azt is megsúgta: a sok év tapasztalat és gyakorlat után is van némi lámpaláza egy-egy fellépés előtt.


Tehetségkutatóban és ilyen jellegű helyen nem jártam, eddig nem is gondoltam rá, hogy elmenjek. Ismerősi körben még ma is megkapom, ott lenne a helyem egy tehetségkutatón, de én jól elvagyok az évek alatt kialakult zenész munkámmal” – nyilatkozta. A CD-n szereplő dalt 2005-ben írta, de nemrég vette elő, és porolta le egy zenésztársával, Galamb Józseffel.
Dalszerzőként már sok éve tevékenykedem, elsősorban lírai és romantikus dalaim születnek, szerelmes alkat vagyok. Bár a saját szerzemények között akad egy-két mulatós nóta is. Törekszem arra, hogy a dalaimnak legyen mondanivalójuk és megszólítsák azokat, akik hallgatják őket. Egy ilyen dal lesz hallható a CD-n is, a címe Csak egy vallomás” – mondta.