Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sihell Ferryék jubileumot ünnepelnek idén – 10 éves lett a Dallamokon át

Éppen 10 évvel ezelőtt, 2012. május 23-án debültált a Dallamokon át zenés beszélgetős műsor a Hálózat tv műsorán, melynek producere Szűcs Balázs és Ács Bálint volt, házigazdája pedig Sihell Ferry. A műsor első vendégei, vagy mondhatni „tesztalanyai” a házigazda barátai Csocsesz, Baby Gabi és Zalatnay Cini voltak. Azóta sok mindent megélt a népszerű produkció, amelynek jubileumával kapcsolatban Sihell Ferry foglalta össze a legfontosabb momentumokat.

 

„A Dallamokon át beszélgetős műsorként új színfoltja lett a zenei műsoroknak. Számos népszerű, neves előadó fogadta el meghívást és rövid időn belül, 2012. november 14-étől már az RTL Klubhoz tartozó Muzsika TV műsorán lett látható.”

„Sok előadó nálunk állt először kamerák előtt színpadra és sokan ma már ismert, közkedvelt előadókká váltak. Talán a legismertebb Henna lett, aki nem csak a műsor vendége, hanem duett partnerem is lett egyben.”

„Sajnos több előadó is van, akik már az égi színpadon szerepelnek, de a róluk készült felvételekkel ma is őrzi a műsor az emléküket.”

„A Dallamokon át nem csak egy televíziós műsor lett, hanem egy közösséget összetartó műsor is, hiszen évek óta rendszeresen vannak Dallamokon át közönségtalálkozók, ahol „Dallamokon át” családként szórakoznak együtt az előadók és az őket szerető emberek.”

„10 év rengeteg munka, rengeteg dal, rengeteg előadó, sok-sok öröm és persze nehézség is, de minden úgy volt szép, ahogy volt…”

„A Dallamokon át produkció hatalmas nagy köszönettel tartozik a stábnak, akik évek óta velük dolgoznak és hatalmas nagy köszönet Önöknek, kedves nézőinknek, hogy hétről hétre az előadókkal tartottak, életben tartották a Dallamokon át műsort.”

„10 éves lett a Dallamokon át. Ez az ünneplés egy közös ünnep a közönséggel, az előadókkal és mindenkivel, aki a 10 év alatt bármit is hozzátett a műsor sikeréhez!”