Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sós Feri bízik benne, hogy még jobb ez a világ

Azt szokták mondani, amit az ember az év utolsó napján csinál, azt csinálja majd egész évben. Ha ez igaz, akkor Sós Ferinek nagyon sok fellépése lesz. Az énekes bízik benne, hogy ez így is lesz, mert imádja szórakoztatni az embereket. Éneklés közben még nagy bánatáról is el szokott felejtkezni…

Nagyon sok emberben csalódott Sós Feri és szomorúvá teszi a tapasztalat, hogy mennyire pénzközpontú, kifelé élő lett a világ. Nem érti, hogy a mai fiatalok nagy része miért a ruha, a külcsín szerint ítéli meg az embereket és miért nem érdekli őket a belső tulajdonság.
Nagyon nem jó irányba tart a világ és ez engem nagyon lehangol – árulta el a Sztár Limonádénak az énekes. – Pénzközpontú lett a világ, manapság ha nincs nagy autód, márkás öltönyöd, már szóba sem állnak veled. De még ennél is szomorúbbá tesz, hogy igaz barátok sincsenek már. Csak érdekbarátok vannak, akik ha megkaptak mindent tőled, utána hátba szúrnak… Lehet ez most kicsit mélabús, de sajnos ezt tapasztaltam múlt évben. Csak addig kellesz, amíg adsz! A válogatáslemezre is a Jön még kutyára című dalt választottam, amit Csicsák Norbi zeneszerző társammal írtunk mind a zenét, mind a szöveget. Pont erről szól!

„Ha egészség van, már csak a fellépések kellenek”

Sós Feri rengeteg fiatal párt indított el a házasság felé vezető úton a lakodalmukon a zenéjével. De még nagyobb ismertségre vágyik, szerencsére az évet is bulival zárta.
A Covid alaposan megcincálta a vendéglátósokat, a zenészeket, de most már azért kezd visszajönni nekem is, 2023-ban már több fellépésem volt. Amikor tavaly elkaptam a vírust és vártam a mentőt, megfogadtam ha meggyógyulok, még több energiát fektetek a muzsikálásba, mert ez éltet! Egyébként is az a fogadalmam erre az évre: hogy sokat énekeljek és tudjunk jóízűt nevetni, mert ez a legfontosabb!