Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Sydney van den Bosch: Nem akartam fiatalon megházasodni - Sztárlimonádé

Sydney van den Bosch: Nem akartam fiatalon megházasodni

A 26 éves modell egyre több televíziós feladatot kap, amelyeket nagyon élvez. Érdekli is őt ez a szakma, ezért szeretne a közeljövőben elvégezni egy ezzel kapcsolatos képzést is. Sydney alapvetően már nem az a tervezős típus, sokkal jobban szeret sodródni az élettel és élni a lehetőségekkel. Korábban más elképzelései voltak a jövőjét illetően, de a Magyarország Szépe verseny, majd férjével való megismerkedése mindezt egy pillanat alatt más mederbe terelték.

 

A fiatal modellt, influencert a 2014-es Magyarország Szépén ismerte meg az ország, ahol elnyerte a Miss Earth Hungary címet. Sydney egy spontán ötlettől vezérelve jelentkezett a versenyre, és nem hitte volna, hogy mindez felborítja majd a jövőbeli terveit.

„Addig is voltak kisebb modellmunkáim, de nem ebben képzeltem el a jövőmet. A szüleim vállalkozók, és próbáltak errefelé terelgetni. Közgazdaságtant tanultam, és ezzel is szerettem volna foglalkozni a jövőben. Aztán tizenhét évesen egy iskolai szünnapon Kárpáti Rebeka barátnőmmel együtt véletlenül tértünk be a Magyarország Szépe castingjára, amire végül jelentkeztünk, mert jó bulinak tűnt. Olyan volt számomra az egész, mint egy erdei tábor. Nem vettem se én, se a szüleim komolyan, csak arra koncentráltam, hogy kiélvezzem minden pillanatát és fejlődjek, de még ott se éreztem azt, hogy ez lenne az utam. Én lepődtem meg a legjobban, amikor sikerült” – kezdi lapunknak az egykori szépségkirálynő, akinek ezzel beindult a modell karrierje.

„Sorra értek a felkérések, folyamatosan castingokra, fotózásokra hívtak. Nagyon megszerettem ezt a területet, úgy szoktam viccesen fogalmazni, én lettem a család fekete báránya. Szerencsém van, mert a szüleim nagyon támogatóak, és hagyták, hogy ezt az utat járjam.”

„Imádok szerencselány lenni, szerintem nagyon testhezálló feladat a számomra”

Sydney ma már influencerként is funkcionál a közösségi oldalakon, amely organikusan alakult ki szépségverseny időszakával párhuzamosan. Bár sokak szerint ez nem igazi munka, valójában nagyon is sokrétű foglalkozás.

„Mivel egyre többen nevezik magukat véleményvezérnek, sokak szemében ez negatív jelentéssel bír, pedig valójában modellként ez számomra nagyon is testhezálló feladat. Eddig is márkák reklámarca voltam, csak most annyi a különbség, hogy ezt manapság nem csak óriás plakátokon, hanem a közösségi oldalaimon is látható. Én úgy gondolom, végigjártam a ranglétrát ebben a szakmában ahhoz, hogy a saját területemen hiteles influencer tudjak lenni, és igyekszem ehhez minőségi tartalmakat gyártani. Mindehhez pedig szükséges egy saját vállalkozás is, ahol egyszerre vagyok ügyintéző, forgatókönyvíró, vágó, operatőr, IT-s és a social médiáért felelős személy. Szóval egyáltalán nem annyira egyszerű ez a munka, mint azt sokan hiszik, ettől függetlenül imádom csinálni.”

Mindemellett pedig a tévézésbe is belekóstolhatott már, hiszen ő a TV2 Szerencsekerék című vetélkedőjének háziasszonya.

„Imádok szerencselány lenni, szerintem nagyon testhezálló feladat a számomra. Jó kis formátum, a visszajelzések is ezt mutatják. Az idősebb korosztálynak nosztalgikus nézni, a fiataloknak pedig izgalmas, vidám újdonság, ami edukál. Én is végig szoktam tippelni a feladványokat, mert mi sem tudjuk a megoldást. Egy álmom válna valóra, ha egyszer én is játszhatnék, kíváncsi lennék, meddig jutnék. A versenyzőkért így is legalább annyira izgulok, mint magamért. Nagyon érzelmes ember vagyok, és bizony előfordult, hogy sírva fakadtam, amikor valaki olyan vesztett, aki a szívemhez nőtt.”

„Nemcsak a képernyő érdekel, hanem a kamera mögötti világ is”

A modellnek annyira megtetszett ez a világ, hogy szeretné magát komolyabban is beleásni a szakmába.

„Mérhetetlenül hálás vagyok a TV2-nek a lehetőségért és azért, hogy egy ilyen fantasztikus csapat részese lehetek. Nemcsak a képernyő érdekel, hanem a kamera mögötti világ is. Szívesen haladnék tovább ezen az úton, szeretnék fejlődni, és élni az adódó lehetőségekkel. Ennek érdekében hamarosan televíziós műsorszerkesztéshez kapcsolatos tanulmányok is a terveim között szerepelnek” – meséli Sydney, aki korábban szeretett előre tervezgetni, ám többször bebizonyosodott a számára, hogy az élet sokszor átírhatja a „forgatókönyvet”.

„Ma már nem szoktam annyira előre gondolkodni, sokkal inkább igyekszem nyitottan állni az élethez és élni a lehetőségekkel. A férjemmel való találkozásom is azt bizonyította, hogy a sors útjai kiszámíthatatlanok. Én úgy terveztem, hogy harmincéves koromig otthon fogok lakni a szüleimmel, és nem akartam fiatalon megházasodni sem. Aztán jött Tomi, aki mindent felborított. Miatta elhagytam a családi házat, és huszonkét évesen feleség lettem. Éreztem, hogy ő az az ember, akire mindig is vágytam, így nem volt bennem kétség, amikor két év után letérdelt elém. Az elmúlt hat év pedig az bizonyítja, jól döntöttem. Boldog családként élünk a kutyánkkal együtt. Tűz és víz vagyunk, mégis jól kiegészítjük egymást. Én egy introvertált személyiség vagyok, Tomi viszont nem szeret szerepelni, az ő világa a sport, amit maximálisan tiszteletben tartok.”