Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Szemműtéten esett át Bódi Margó és Guszti

A legendás mulatós házaspár három hónapot töltött kettesben Thaiföldön, hogy feltöltődjenek az előttük álló hónapokra. A hazajövetelük után pedig el is kezdődött a munka: felvettek két új dalt, videoklipet forgattak, és közben mind a ketten átestek egy szemműtéten.

 

Március elején érkezett haza a Bódi házaspár Thaiföldről, ahol az elmúlt tizennégy esztendőben minden év elején három hónapot kint szoktak tölteni. A pandémia miatt egyedül tavaly tettek kivételt.

„Általában kint apartmanban lakunk, de most olyan jó áron volt minden, hogy hotelben szálltunk meg. A járvány miatt egy tesztet kellett előzetesen csináltatni, majd az érkezésünkkor is vettek tőlünk mintát, és addig nem hagyhattuk el a szobánkat, amíg nem jön meg az eredmény. Ez három órán belül megtörtént. Onnantól kezdődött számunkra az igazi pihenés” – kezdte lapunknak Margó, aki elárulta, bár mind a ketten nagyon élvezték a pihenést, nem pont úgy telt a nyaralás, mint amire ők számítottak.

„Sok magyarral szoktunk kint találkozni, de most nem voltak olyan sokan hazaiak. Decemberben és januárban még úgy, ahogy nyaraltak néhányan, akikkel egyébként sokat programoztunk együtt, de februárban, miután ismét szigorodtak a beutazási feltételek, eggyel sem találkoztunk. Az egész övezet sokkal csendesebb és visszafogottabb volt, mint amihez mi szokva vagyunk. Jó pár boltot, éttermet és bárt zárva találtunk, és kevesebb szórakozási lehetőség közül tudtunk választani. Megnéztük azért a Maya-öblöt, a James Bond sziklát és a Kata Beachet, amik csodálatosan szépek voltak. Amúgy meg sokat fürödtünk a medencében és a tengerben, napoztunk, finomakat ettünk és masszázsokra jártunk. Ez most nyugodt és pihenős nyaralás volt.”

„Mi mindenhol élvezzük egymás társaságát”

Margó és Guszti ezt a három hónapot szinte csak kettesben töltötték, de nekik ez sem jelentett problémát.

„Akit igazán szeret az ember, azzal mindig jó együtt lenni, és mi mindenhol élvezzük egymás társaságát. Sokat beszélgetünk és nevetünk, mindig jó a kedvünk. Tudom, hogy nehéz elhinni, de tényleg soha nem veszekszünk Gusztival, pedig szinte a nap huszonnégy óráját együtt töltjük. A roma tradíciók szerint mindenki teszi a dolgát, így nincs min összevesznünk” – folytatja a családanya.

Amíg az énekes-házaspár kint pihent, addig két unokájuk is megnősült.

„Guszti fia decemberben, Csabi fia pedig februárban megházasodott. Nem volt nagy lakodalom, csak a pár és a szüleik voltak jelen az anyakönyvvezetőnél. Nálunk nem szokás ilyenkor nagy mulatságot tartani, és násznépet hívni. A lóvári szokások szerint a tradíciós lánykikérés és az azt követő ünnepség igazán fontos, de az unokáink ezt nem tartották meg. Csabiék viszont szerveznek majd egy nagy lakodalmat, ahol mi is ott leszünk” – meséli az immáron négyszeres nagymama.

„A szemünk ismét olyan, mint amikor fiatalok voltunk”

Mindeközben újra belevetették magukat a munkába, és a szezon beindulása előtt még egy beavatkozáson is átestek.

„Sokat stúdiózunk. Felvettünk két dalt és még húsvét előtt megjelent egy új klipünk. Március végén pedig mind a ketten mű szemlencsét kaptunk, plusz Gusztit szürkehályoggal is műtötték. Így végre már szemüveg nélkül is látunk, bár a férjem a színpadon ezentúl is napszemüveget visel majd, mert ez már az ő védjegyévé vált, itthon viszont többé nem lesz rá szüksége. A beavatkozás után néhány napig kerülni kellett az erős fényt és naponta többször szemcseppet használtunk, de már mind a ketten teljesen rendbe jöttünk. Korábban nem tudtunk arról, hogy létezik ilyen módszer, először a Tények híradósa, Szebeni István Facebook-oldalán láttuk, hogy ő is átesett egy ilyen beavatkozáson. Felhívtuk, és ő ajánlotta azt az orvost, aki nekünk is megcsinálta. Nagyon jó döntés volt, hogy bevállaltuk, mert a szemünk ismét olyan, mint amikor fiatalok voltunk” – tette hozzá Bódi Margó.