Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szerelmi csalódását zenésítette meg Pál Zoli

A közelgő Valentin nap alkalmából íródott a dal, a története magával a szerzővel esett meg. Pál Zolit a szerelmesek napján dobták, a csalódást már kiheverte, évekkel ezelőtt történt, ma már mosolyogva gondol a sztorira.

Különleges emléke van Pál Zolinak a Valentin napról, a Trimedio kedvéért ezt most dalba is öntötte.
Megtörtént eset alapján írtam a számot. Pont Valentin napon találkoztam valakivel, akivel nem igazán jöttek össze a dolgok, úgy is mondhatjuk, hogy rövid életű szerelem volt csak” – kezdte lapunknak Pál Zoli.
Kiderült, hogy férje van az illetőnek, így hamar véget ért a mi történetünk. A szöveg kicsit vicces, fanyar, nem akartam komolykodóra venni. Már túl vagyok ezen a csalódáson, nem tegnap történt, így mosolyogva tudok visszatekinteni. A dalban viszont az is benne van, hogy egy ilyen szerelemre az ember egészsége is rámehet” – tette hozzá a zenész.

Romantikus léleknek tartja magát

És hogy miért énekelte meg csalódását Pál Zoli? Hiteles szerzőnek tartja magát, aki saját élményekből, emlékekből táplálkozik.
Akkor tudok egy kis plusz belerakni a dalokba, ha saját tapasztaláson alapul. A mai mesterséges intelligencia idejében a dalokat ma már sokszor robotok írják. De az embert az érzelmek különböztetik meg a gépektől, ha egy olyan dal születik, amit valós események ihlettek, az jobban elér a hallgató lelkéhez” – magyarázta a mulatós énekes, aki saját magát romantikus alkatnak tartja.
Művész emberként ez nem is lehet másképp. Magának a Valentin napnak nagy jelentőséget nem tulajdonítok, persze jó lenne olyankor kettesben lenni egy kicsit, de nem mindig kivitelezhető a dolog. Én arra figyelek inkább, hogy egész évben legyen legalább heti egy Valentin nap” – mondta el Pál Zoli, aki idén is készen áll a kollégáknak szerelmes vagy bármilyen más slágert írni.
Folytatom a korábbi tevékenységemet, minden sztár-jelöltnek szívesen segítek dalt írni, hangszerelni és a stúdiómmal is állok szíves rendelkezésre.