Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Szerelmi csalódását zenésítette meg Pál Zoli

A közelgő Valentin nap alkalmából íródott a dal, a története magával a szerzővel esett meg. Pál Zolit a szerelmesek napján dobták, a csalódást már kiheverte, évekkel ezelőtt történt, ma már mosolyogva gondol a sztorira.

Különleges emléke van Pál Zolinak a Valentin napról, a Trimedio kedvéért ezt most dalba is öntötte.
Megtörtént eset alapján írtam a számot. Pont Valentin napon találkoztam valakivel, akivel nem igazán jöttek össze a dolgok, úgy is mondhatjuk, hogy rövid életű szerelem volt csak” – kezdte lapunknak Pál Zoli.
Kiderült, hogy férje van az illetőnek, így hamar véget ért a mi történetünk. A szöveg kicsit vicces, fanyar, nem akartam komolykodóra venni. Már túl vagyok ezen a csalódáson, nem tegnap történt, így mosolyogva tudok visszatekinteni. A dalban viszont az is benne van, hogy egy ilyen szerelemre az ember egészsége is rámehet” – tette hozzá a zenész.

Romantikus léleknek tartja magát

És hogy miért énekelte meg csalódását Pál Zoli? Hiteles szerzőnek tartja magát, aki saját élményekből, emlékekből táplálkozik.
Akkor tudok egy kis plusz belerakni a dalokba, ha saját tapasztaláson alapul. A mai mesterséges intelligencia idejében a dalokat ma már sokszor robotok írják. De az embert az érzelmek különböztetik meg a gépektől, ha egy olyan dal születik, amit valós események ihlettek, az jobban elér a hallgató lelkéhez” – magyarázta a mulatós énekes, aki saját magát romantikus alkatnak tartja.
Művész emberként ez nem is lehet másképp. Magának a Valentin napnak nagy jelentőséget nem tulajdonítok, persze jó lenne olyankor kettesben lenni egy kicsit, de nem mindig kivitelezhető a dolog. Én arra figyelek inkább, hogy egész évben legyen legalább heti egy Valentin nap” – mondta el Pál Zoli, aki idén is készen áll a kollégáknak szerelmes vagy bármilyen más slágert írni.
Folytatom a korábbi tevékenységemet, minden sztár-jelöltnek szívesen segítek dalt írni, hangszerelni és a stúdiómmal is állok szíves rendelkezésre.