Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Szorcsik Viki: Ami a szívemen, az a számon és ez nem mindenkinek tetszik!

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Szorcsik Viki is szerepel a Farm VIP harmadik évadában. A gyönyörű színésznő ugyanis eddig mindig nemet mondott a reality műsorokra. Viki tisztában volt azzal, hogy a néha kíméletlenül őszinte stílusa miatt lesznek a farmon konfliktusai és már az első adásban robbant is a bomba. A TV2 sztárja erről is és Csutival való kapcsolatáról is őszintén beszélt.

„Összezárva felerősödnek az érzelmek”
– Izgatottan vártam a forgatást, ez volt az első reality, amire igent mondtam – árulta el Szorcsik Viki. – Én egy nagyon őszinte ember vagyok, ami a szívemen, az a számon és tisztában voltam vele, hogy ez nem mindenkinek tetszik, hogy emiatt lesznek konfliktusaim. Persze egy ilyen műsor attól lesz érdekes, ha különböző típusú embereket válogatnak össze, mert akkor lesz feszültség. Itt is nagyon más habitusú volt a társaság, én már az első adásban ráborítottam az asztalt a szépségkirálynő Szarvas Andira. Itt sem titkolom, a farmon teljesen kiakadtam rá, pedig korábban már szerepeltünk a Konyhafőnök VIP-ben és ott jóban voltunk. De itt, mindentől elzárva, hosszú időre, összezárva felerősödnek az érzelmek. Én nem titkolom, győzni jöttem ide és idegesített, hogy mások a csapatban többször feladták, hogy nem megy, én nem ilyen vagyok! De a csalódások ellenére nagyon sokat tanultam: türelmet, csapatjátékot, azt, hogy képes legyek lassítani.


Csutival lezártam a kapcsolatomat
Viki arról is őszintén beszélt, hogy mennyire zavarja, hogy a követők, rajongók egy-egy fotó, poszt alapján képesek embereket összehozni, hogy állandóan azt találgatják, ki-kivel van.
– Nem szoktam a magánéletemről, a párkapcsolataimról beszélni, ezt szeretem meghagyni magamnak – folytatta. – Csutival a farmon nagyon szimpatikusok lettünk egymásnak, megbeszéltük, hogy majd kint kiderítjük, mennyire elég ez a szimpátia. Randiztunk, ismerkedtünk, én ezt is szerettem volna a nyilvánosság bevonása nélkül. De nem lehetett, mert valaki elszólta magát, kiderült. Nagyon nem örültem. A kapcsolatnak nem ezért lett vége, hanem azért, mert rájöttünk, hogy nem egymást keressük, nem volt elég időnk a másikra. Így elköszöntünk egymástól.

Fotó: TV2