Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Takáts Tamással közös bulira készül Dabi Tibor

Ahogy azt tőle megszokhattuk, a 2024-es évnek is hatalmas tervekkel vág neki az énekes. Dabi Tibort a Sztár Limonádé az új nagylemezről és arról is faggatta, hogyan ismerkedett meg a legendás Takáts Tamással, akivel már játszottak is együtt.

Aranylemezt kapott Dabi Tibor, melyhez Takáts Tamás, a legendás énekes is gratulált. Mint azt már sokan tudják, az énekes rendszeres fellépője több zenés TV műsornak. 2021-ben platinalemezt, idén egy aranylemezt vehetett át, amire nagyon büszke és amik még nagyobb álmok felé hajtják. Erre hangi adottsága is megvan, hangterjedelme közel négy oktáv. Így nem véletlen, hogy zenei repertoárjában megtalálhatók Máté Péter, Korda György, Zámbó Jimmy, a Karthago és természetesen saját szerzeményei is. S ha már Karthago, kíváncsiak voltunk, hogy ismerkedett meg a legendás rockbanda frontemberével, Takáts Tamással.

Tamással egy koncerten ismerkedtem össze, ahol pont egymást követően léptünk fel, még a kilencvenes évek végén – mesélte lapunknak Dabi Tibor. – Megtetszett neki, amit produkáltam a színpadon, bár észrevett némi kisebb technikai hibát, ezért felajánlotta, hogy szívesen adna néhány énekleckét, és szakmai tanácsot! Az ajánlat nagyon megtisztelő volt, hisz mindig is nagyra tartottam Tamás zenei munkásságát. Aztán a munkakapcsolatból hamarosan jó barátság kötődött, ami a mai napig tart. A hosszú évek alatt volt több közös fellépésünk is, és természetesen napjainkban is kikérem a véleményét Tamásnak, ha elkészítek egy új dalt. Így volt ez nemrég is, hiszen 2024 év elején jelenik meg az új nagylemezem, ha minden jól megy!”

A polgármester is gratulált Tibinek

Németh Gábor, Tass polgármestere is szívből gratulált neki. Tibinek ez a kis falu a minden! Ott élnek szülei, gyerekkorában pedig sokat járt le a nagyszüleihez.
Ez a kis falu számomra a paradicsom, itt érzem igazán jól magam! Szinte mindenkit ismerek a faluban. Gyakran fel is lépek itt Falunapokon, és más hasonló rendezvényeken. Sok barátság is kötődött az elmúlt évtizedek során, nagyon sok csodás régi emlék köt ide.”