Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Tóth Andi és Andrei Mangra igaz barátok lettek a verseny alatt - Sztárlimonádé

Tóth Andi és Andrei Mangra igaz barátok lettek a verseny alatt

Tóth Andi sokat nyert a Dancing with the Stars műsorával, de a legértékesebb kincs talán az a barátság, amire a táncpróbák alatt lelt. Andrei Mangra az előző évadban Gabriela Spaniccal táncolt, aki a műsor után még Mexikóba is meghívta vendégül, a sorozatsztárhoz hasonlóan a vadóc énekesnő is a szívébe zárta a profi táncost.

 

Andrei Mangra aztán ért a nők nyelvén! Még Tóth Andi szívéhez is sikerült közel férkőznie, akivel hosszú heteken keresztül felszántották a Dancing with the Stars parkettjét és sok-sok maximális pontszámot zsebeltek be. Párosuk nem is működhetett volna ilyen jól, ha nincsenek közös nevezőn.

“Olyan, mint egy jó barátság, de már nemcsak olyan, hanem tényleg barátok lettünk. Minél több időt töltöttünk együtt, annál jobban éreztük egymást emberileg és a táncmozdulatokban is. Andrei is egyre lazább lett, és én is egyre jobban megbíztam benne” – árulta el Andi, akiről az első pillanattól fogva tudni lehetett, komoly eséllyel indul a győzelemért. Rengeteget tanult táncpartnerétől, minden információt magába szívott, szorgalommal és elszántsággal kikövezett úton menetelt a döntő felé.

“Emberileg is jól megértjük egymást, szakmailag is működik a kapcsolatunk. Az a titkunk, hogy nagyon őszinték vagyunk egymással, azt is elmondjuk, ami nem esik jól a másiknak” – tette hozzá a profi táncos, akinek bevallása szerint hatalmas élmény volt Andival táncolnia.

Andi biztonságban érezte magát Andrei mellett

Minden az összhangon múlik! Biztosan nem lettek volna sikeresek, ha a színfalak mögött nem jönnek ki jól.

“Tulajdonképpen én egy nyugodt ember vagyok általában, de kell is nekem az, hogy biztonságban érezzem magam és le tudjak nyugodni tényleg. Andrei mellett tényleg azt tudom mondani, hogy nyugodt vagyok. Tudom, hogy ő itt van, együtt mi csináljuk a dolgunkat, bízhatok benne, ő bízhat bennem, ez egy kölcsönös kapocs” – magyarázta Andi, és utólag azt is elárulta, már a korábbi évadban is “kinézte magának Andreit, amikor sztárfellépőként szerepelt a műsorban. Az maradt meg neki a táncosról, hogy egy igazi energiabomba. Andit sem lehet a sarokba ültetni, így elmondható, szerencsés, amikor ilyen erők találkoznak a színpadon vagy a táncparketten.

“Mindketten hasonlóan vagyunk bolondosak, tudunk szórakozni, tudunk hülyéskedni a próbákon, de emellett pont ugyanúgy komolyan is vesszük” – tette hozzá az énekesnő.