Tóth Dávid szerelemre vágyik – Három éve szingli a sportoló

Tóth Dávid

Izgalmas időszak vár az olimpikon Tóth Dávidra, érthető is az izgatottsága, hamarosan gyönyörű hölgyek koszorújában találja magát a TV2 jóvoltából. A Nagy Ő bízik abban, hogy végre megtalálja az igazit.
“Legjobbkor talált meg a felkérés. Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom, erre már megértem és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként, az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a valódi “nagy ők”. Az Exatlon és a Dancing with the Stars-beli szerepléseimhez olyan jó élmények fűződnek, hogy maximálisan megbízom a műsor készítőiben. Mind a csatorna, mind a műsorszerkesztők igyekeztek megismerni és mindig tudtam saját magam adni, és ez most is így lesz” – nyilatkozta a sportos Nagy Ő.
Az ismerkedés sosem könnyű folyamat, főként azoknak, akik az átlagosnál zárkózottabbak érzelmileg. Dávid igyekszik a műsorban megmutatni a gyengédebb oldalát a hölgyeknek.
„Belül romantikus vagyok, de nem mindig sikerült kimutatni az érzelmeimet” – mondta. A 20 nő közül időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. A nagy kérdés csak az, hogy ezt a kiválasztott is így gondolja-e?
“Mindig azt mondom, hogy nincs zsánerem, de ha elkezdek rajta gondolkodni, rájövök, hogy mégis van. Nem szeretem, ha túl alacsony egy lány vagy, ha dohányzik. Szeretem, ha valaki sportos, de a külső tulajdonságjegyek mellett nagyon fontos a belső. A külső felhívja, felkelti a figyelmet, de hosszú távon csak úgy működhet, ha a személyiségetek is passzol. A humoros, intelligens nőt keresem, akivel jókat lehet beszélgetni és el tudtok menni kirándulni egyet, én nagyon szeretem a természetet” – árulta el az egyelőre szingli kajakos.