Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Túl van sok kihíváson, kórházba került és meg is műtötték Demeter Zsuzsit

Demeter Zsuzsi mozgalmas időszakon van túl. Az énekesnő-hegedűművész számos tervét meg tudta idén valósítani, és még szeretne is néhányat, azonban az élet akadályt gördített elé. A Sztár Limonádénak most mindent elmesélt.

– Milyen dalt hallhatunk most tőled a válogatásalbumon?
Tombolt a nyár és rám tört a szabadság érzése, majd megszületett a Nem kellesz szerelem című dalom. Tinikoromban sokan udvaroltak nekem, nem voltam könnyen kapható (nevet), ráadásul amilyen szerelmes típus voltam-vagyok, nem is tudtak megingatni a hitemben, hiszen mindig tudtam mit vagy kit akarok. Alapvetően vidám dallamvilágú, könnyed dalocska, mégis van mondanivalója. Nem lett túl hosszú, de nem is kell, hogy többet mondjon, hiszen így lett jó, ahogy van.
– Hogy telt az idei nyarad?
A nyár hihetetlenül telt, csak gyorsan vége lett. Idén jutott idő a családra, kirándulásra és az olvasásra is. De beköszöntött az ősz és igyekszem, hogy a nyár hangulata tovább éljen bennem. Mint minden évszakban, itt is megvan a kedvencem: az október az én hónapom, hiszen ilyenkor születtem. Különösen a hóvégét várom, mert akkor érkezik a barátnőm Kaliforniából. Ötévente találkozunk és együtt töltjük azt a kis időt, amit itt tud tölteni. Kibeszéljük mi minden történt azóta, mióta nem találkoztunk. Már pici gyerekkorunk óta barátok vagyunk, sőt kicsit több mint barátok, inkább testvérek. Hatalmas távolság, hihetetlen összetartás, feltétel nélküli szeretet, ami kettőnket meghatároz és összeköt.


– Mozgalmas volt az idei év is?
Az év első fele kihívásokat állított elém. Már év elején éreztem, hogy nincs minden rendben, de mire kiderült, mi okozza a problémáim garmadát, már a kórházban voltam és megműtöttek. Nálam az ilyen hormonális dolgok mindig összekuszálják az életem apró szálait, de szerencsésen felépültem és a műtét után egy héttel már dolgoztam is, hiszen tudjuk: az élet nem áll meg és az éneklés nekem nem csak hobbi, hanem egy-egy szívdobbanás, lélegzetvétel, az életem része már gyerekkorom óta. Én így születtem, így nőttem fel, erre születtem, hogy énekeljek, mulattassak, élményt nyújtsak kicsiknek és felnőtteknek.
– Milyen terveid vannak a jövőben?
Ősz elején egy nagyobbacska fába vágtam a fejszét és egy szlovák-magyar-roma nóta feldolgozásba fogtam bele. Én nagyon megszerettem ezt a dalt, persze ki-ki mit szeret… Sokszor kérnek tőlem magyar nótát. Nem vagyok az a siratós típus. Én mindig mosolygok. Ez a vidám kis nóta is mosolyt csal az arcomra, ahányszor csak éneklem vagy meghallom. Mindent ki kell próbálni egyszer, nem igaz?!