Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Vavra Bence: Nincs most szerelem az életemben - Sztárlimonádé

Vavra Bence: Nincs most szerelem az életemben

Vavra Bence számára a Sztárban Sztár végre meghozta a várva várt áttörést. Miután kivált a ByTheWay zenekarból, szólókarrierbe kezdett, s bár a szakmai elismeréseket sorra bezsebelte, a széles közönséghez nem jutottak el a dalai. Tavaly nyáron még párkapcsolata is véget ért, de a fiatal énekes nem fordított hátat az álmainak, és a kemény munka most meghozta gyümölcsét. Céltudatosan, határozott tervekkel veti bele magát a zenei életbe, ahol számtalan kapu nyílt ki előtte.

 

Mint mondja, Vavra Bence a régi ByTheWayes időket éli át most újra, amikor az X-Faktorból kilépve az utcán rajongók hada rohamozta meg őt és zenésztársait. A Sztárban Sztár nyolcadik évadának győzteseként ismét rá irányul a figyelem, és ezúttal ráadásul szólóénekesként.

“Ez most nagyon jó visszajelzés nekem. A műsor elején nem sokan ismertek, de a 10 hét alatt sikerült bizonyítanom a közönségnek, és végül ők szavaztak meg győztesnek. Úgy érzem, megtérült a befektetett munka” – árulta el a Sztár Limonádénak a TV2 műsorának győztese, aki olyan népszerű sztárokat utasított maga mögé, mint Stohl András, Galambos Dorina vagy éppen Dallos Bogi.

Az álma, hogy dalait a rádiók is játsszák.

“Több mint két hónapig az ország legnézettebb műsorában szerepeltem, ami sok lehetőséget nyitott meg előttem. Rengeteget dolgoztam azért, hogy hétről hétre bizonyítsak a színpadon, de a verseny után sem dőltem hátra, szeretném a dalaimat megismertetni a közönséggel. Eddig pozitív visszajelzéseket kaptam, de jó lenne, ha a rádiók látóterébe is bekerülnék” – tette hozzá a zenész, aki nem csak előadja dalait, a zenét is ő írja. A dalszövegekben még mások segítségére támaszkodik, de az ő gondolatai mentén dolgoznak a szakemberek. Nemrég például Malek Miklós vette a szárnyai alá. És nem ő az egyetlen nagy név a szakmában, aki érdemesnek tartja Bencét erre a pályára.

“Egy Random Trip fellépés kapcsán találkoztam Dés Lászlóval, és volt szerencsém vele együtt zenélni. Hatalmas példakép számomra és nagyon elismerő, hogy a közös fellépés után szépeket mondott rólam” – mesélte lapunknak Bence.

Nem keresi a szerelmet

Nem csak a szakma, de a rajongók érdeklődése is felélénkült a fiatal tehetség irányába. Bencével a szerénység ugyan azt mondatja, nem kap szerelmes leveleket, legalábbis még nem olvasta őket, de azt elismeri, hogy az utcán többen megfordulnak utána.

“Rengeteg visszajelzést és kommentet kapok, ez igaz. Az üzenetek is sorakoznak a postaládámban, de először az ismerősöknek igyekszem válaszolni. Eddig lehetetlen volt mindenkinek válaszolni, de igyekszem. Az is igaz, hogy sokan megnéznek az utcán, felismernek, de az is lehet, hogy csak azért akad meg rajtam a szemük, mert leöntöttem magam kávéval” – viccelődött a Sztárban Sztár győztese.

“Mindenesetre nagyon pozitívak és biztatóak az emberek, sok energiát adnak.”

Ami viszont biztos, hogy minden figyelmét a karrierje építésére fogja összpontosítani. Rengeteg lehetőséget kapott, nem szeretné, ha bármi elvonná a figyelmét a zenélésről, ide tartozik az új szerelem felkutatása is. Lapunknak elárulta ugyanis, hogy jelenleg szabad a szíve, mégsem érzi azt, hogy azonnal barátnőt kell keresnie.

“Tavaly nyáron ért véget egy hosszú kapcsolatom, és jelenleg nincs szerelem az életemben. Sose voltam egy görcsösen szerelmet kereső ember, hiszek abban, hogy előbb vagy utóbb egy olyan lánnyal hoz össze a sors, akivel kölcsönösen tudjuk építeni egymást. Az energiámat most nem az ismerkedésre, hanem a zenélésre fogom összpontosítani. Most például egy holland kiadó szerződtetett, angolul és magyarul is készülnek dalaim, szeretnék élni a lehetőséggel, és a maximumot nyújtani” – nyilatkozta a Sztár Limonádénak Bence.