Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Virtuálisan kirabolták Radics Márkot – „Bejelentést tettem”

Húzós időszak van a fiatal énekes mögött. Márk ezerrel készül lemezbemutató koncertjére, ami sok-sok év után újra a Fővárosi Művelődési Ház színháztermében lesz megtartva. Addig is minden nap van bőven tennivalója, mindeközben pedig különböző meglepetéseket is tartogatott neki az egyik reggel.

„Virtuálisan kiraboltak – kezdte Márk lapunknak. – Arra ébredtem az egyik hajnalon, hogy villog a telefonom. Sorba jöttek az smsek, különböző POS tranzakciókról. Akkor még azt gondoltam, hétvégi vásárlások után most vonogatnak, de a sokadik összeg és sms után hívtam a bankom, ahol azonnal tiltották a kártyámat! Utána már sikertelen tranzakciók következtek” – mesélte az énekes, akinek történetét döbbenettel fogadták a körülette lévők. Kiderült, hogy többen, például baráti köréből és a szakmából is jártak már hasonlóan. Márk pár tízezressel megúszta, vannak azonban olyanok, akiknek több százezer forintot húztak le a kártyájukról.

„El vagyok képedve, hogy mi megtörténhet a mai világban. Bizalmam nulla…. bejelentést tettem, és ígérték, kivizsgálják az ügyet. Több barátommal is megtörtént már hasonló, nagyon vigyázzatok hova írjátok be a kártyaszámotokat! Én most azért elgondolkozom a továbbiakon…” – mondta Márk, aki beszámolt a Sztár Limonádénak arról is, hogy pár nap múlva a bank végül jóváírta a levont összegeket a számlájáról és új bankkártyát kapott. Azóta pedig próbálja elfelejteni a dolgot, és inkább az új lemezére valamint az ehhez kapcsolódó nagykoncertjére összpontosít.

„Nagyon régóta készülök erre, mondhatni 2020 óta, hiszen azóta annyi minden maradt el, de nem csak az én életemben. Kerek születésnap, jubileum, névnap, örömünnepek, sorolhatnám. Most azonban eljött a pillanat, hogy mindent bepótoljunk! Az album, amelynek címe Millió karc, stílszerűen Márk napon fog megjelenni, de aki eljön a koncertre, megkapja a jegy mellé. Izgulok, hiszen fura világban élünk, de nagyon remélem ugyanúgy, mint 2016-ban ezen a helyszínen, színültig megtelik majd a több mint 200 fős nézőtér. Aki volt már nagykoncertemen, az tudja, hogy mindig készülök valamivel és ez idén sem lesz másképp, ha már az élet is mindig így adja, hogy kétévente tudunk egy-egy ilyen rendezvényt csinálni!”

Fotók: Kaszás Bence