Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Völgyi Zsuzsi az Ázsia Expresszről: Köszönöm, imádtam, de soha többé nem térek vissza Közép-Amerikába!

Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka a Bea asszony-Győzike páros nyomdokain járva indult el idén, hogy kipróbálják magukat a TV2 kaland-reality-jében. Zsuzsi foggal-körömmel küzdött a részvétel ellen, de…

Az énekesnő jól ismerte az Ázsia Expresszt, hiszen korábban csodálattal nézte, ahogyan az ismert párosok mesés tájakat bejárva küzdenek a milliókért, de főleg önmagukkal és egymással. Éppen ezért, abban is biztos volt, hogy soha nem mondana igent, egy a műsortól érkező felkérésre. Jah, hogy a hamarosan induló negyedik szériában ő is ott lesz Kunovics Katinka oldalán? Ez bizony így van. A Sztár Limonádénak most elmesélte, hogyan jutott a határozott nemtől egészen Mexikóig.

„Képtelen lennék rá…”

Hogy távolról indultunk, amikor megkeresett minket a TV2, az nem kifejezés! Én ugyanis, már az első szériát látva kijelentettem, hogy ha valami, akkor ez nem az én műfajom. Eleve nem vagyok az a bakancsos, kirándulós nő. Ha nyaralni megyek, olyan körülményeket választok, ami jobb, mint az itthoni körülményeim. Emlékszem, amikor egy születésnapi bulin találkoztam Csutival, neki is azonnal mondtam, hogy én képtelen lennék arra, amit ők megtettek Ázsiában” – kezdte nevetve az énekesnő, aki tudta, hogy Kunovics Katinkában buzog a kalandvágy, de arra nem számított, hogy barátnője „boszorkányos” módszerekkel operál, csak hogy befusson az a felkérés a kaland-reality negyedik évadától.

„Végül győzött a barátságunkba vetett hitem…”

Katinka is nézte az előző évadokat és hát amikor Bea és Győzike tavaly bevállalták, elkezdte mondogatni, hogy milyen jó lenne, ha minket is megkeresnének. Én ilyenkor persze csak nevettem és közöltem vele, hogy ebben rám ne számítson, de szorítok majd neki otthonról, ha egyszer megcsörren a telefon és keresik őt az Ázsiás srácok. Majd egy napon felhívott és közölte, hogy megjött az a bizonyos telefon. Én abban a pillanatban rájöttem, hogy Katinka nem lehet más, csak boszorkány, majd jó utat kívántam neki. Amikor pedig engem is elhívtak, alig hittem a fülemnek. Rá is vágtam gyorsan, hogy erről szó sem lehet” – idézte fel a kezdeteket Völgyi Zsuzsi, akit a csatorna nem is tudott volna meggyőzni, de Katinka is begyújtotta a rakétákat és…
Az egy dolog, hogy a TV2 időnkét be-becsörgött és megkérdezték, hogy végleges-e a döntésem, Katinka folyamatosan pus-olt, mert ő nagyon akart menni és kipróbálni magát egy ilyen extrém műsorban. Egy darabig ellenálltam, de végül győzött a barátságunkba vetett hitem és persze az ő hite és eldöntöttem, hogy osztozni fogok vele élete kalandjában és reméltem, hogy később én is így tudok majd tekinteni az Ázsia Expresszre. Egyébként így tudok…” – mondta magazinunknak Zsuzsi, aki arról egyelőre nem beszélhet, hogy milyen kalandokon át vezetett az útjuk Mexikóban, ahogy azt sem árulhatta el, hogy meddig jutottak, de az érzéseit megoszthatta olvasóinkkal.

„Megtanultam nevetni minden rosszon…”

Hogy életem végéig emlékezni fogok erre a kalandra, az biztos, ahogyan arra is, ahogy induláskor az utcán hallottam, ahogy a kislányom a negyedik emeleten sír, mert nagyon nem akarta, hogy elmenjek. Ha tehetem, ott leteszem a bőröndöt, de beszálltam az autóba és potyogtak a könnyeim, amikor elindultunk a reptérre. Ha nincs a Katinkának tett ígéretem, szerintem ma nem beszélgetünk az Ázsia Expresszről. Én miatta, érte vállaltam el életem kalandját. Rengeteg tapasztalással járt ez az utazás. Megtanultam, mit is jelent mindaz, ami itthon olyan természetesnek tűnt. Értem ezen az olyan egyszerű dolgokat, minthogy este lefekszik az ember frissen mosott ágyneműbe úgy, hogy biztos lehet benne, nem fog semmilyen bogár, rovar, vagy bármi más a lábán mászkálni” – mondta nevetve Zsuzsi, majd folytatta.
Megtanultam nevetni minden rosszon és magamon is. Persze sírtam is nem keveset. Az Ázsia Expressz minden tekintetben egy tanulási folyamat volt és nagyon hálás vagyok Katinkának, hogy végül rávett. Igen, voltak olyan pillanatok, amikor azt gondoltam, hogy engem egy urnában visznek haza, de ma már másképp látom” – nevetett ismét a Romantic együttes énekesnője.