Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Yulaysi Miranda belopta magát a magyarok szívébe – „A kisbabánk a legszebb ajándék az életben”

A kubai énekesnő hangjával teljesen elvarázsolta a Sztárban Sztár leszek! zsűrijét, szerintük Yuli igazi világsztár. A gyönyörű anyuka magyar férjével kicsit több, mint egy éve költözött hazánkba, második gyermekének már itt adott életet. A mostani karácsony így nagyon különleges lesz számukra.

 

Várandósan állt ki a válogatóra
Nyolc hónapos terhesen jelentkezett Yulaysi Miranda Ferrer a Sztárban sztár leszek!-re, az élő adásoknak pedig egy négy hónapos kisbabával vágott neki. A fiatal anyuka nem félt, tudta, hogy férjével, Gergővel most is, mint eddig is, minden akadállyal megküzdenek.
Mint korábban Yuli mesélte, a havannai Nemzeti Színházban ismerkedtek meg magyar szerelmével. Később Kanadában jegyezték el egymást, de az esküvőt már Kubában tartották. Gergő sajátjaként szereti az énekesnő előző kapcsolatából született lányát, tavaly költöztek Magyarországra. Így már a második magyar karácsonyukra készülnek, de immár négyesben.
– Kubában egy kicsit más a karácsonyi hagyomány, mert karibi ország és nem esik a hó, de december 24-én a család összeül és latin zenét hallgatunk, és hálát adunk Istennek egy ilyen szép napért, mint például a kis Jézus érkezése, közben pulykát, rizst, zöldséget és trópusi ételeket eszünk – mesélte lapunknak a különleges hangú énekesnő.
– Eddig családként szerényen teltek az ünnepeink, de idén talán nagy fát vehetünk, ha lesz alkalmunk rá. Kubában nagyon nehéz venni, nem nagyon élnek meg az örökzöldek. De a mi karácsonyunkban a szeretet, a ragaszkodás és a családi együttlét dominál egy kis kubai étellel és magyaros stílussal, szóval akkor sem lesz baj, ha nem lesz nagy fa. A kisbabánk a legnagyobb ajándékunk az életben – fogalmazott a tehetség.

Az első hó
Majka versenyzője boldogan emlékszik vissza arra, amikor nagylánya tavaly életében először találkozott hóval.
– Én már ismertem a havat más országokból. De amikor láttam, hogy ő milyen izgatott a hó miatt, nagyon boldog voltam, mert ő még soha nem látott ilyet, és olyan érzés volt, mintha egy tündérmesében lennénk. Igaz, azóta is olyan, főleg amióta négyen vagyunk. Meg vagyunk elégedve mindennel az életünkben és mindig hálát adunk Istennek, hogy ilyen szép családunk van!