Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Zámbó Krisztián: Öt napig ki sem mozdultam a lakásból

A fiatal énekes 12 éven át élt kapcsolatban szerelmével Zsuzskával és bár voltak mélypontjaik és többször szakítottak is az utóbbi években, azt hitte, szerelmük kiállja majd az idő próbáját. Nem így lett…

 

Zámbó Krisztián kimondta, végleg vége…

 

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska szerelme végleg és visszafordíthatatlanul véget ért. Nagy szavak ezek, pláne ha azt vesszük, hogy Zámbó Jimmy elsőszülött fia és a fiatal lány amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban éltek az utóbbi években. Krisztián ráadásul a legutóbbi szakításukkor is határozottan kijelentette, nincs visszaút. De ez most mégis, valahogy más, valahogy tényleg véglegesnek tűnik. Az énekes mondta ki az utolsó szót és azt mondja, többé nem akarja sem Zsuzskát, sem önmagát kínozni azzal, hogy megpróbál működtetni valamit, ami már nem működik.

„Vége! Teljesen és visszavonhatatlanul. Annak, hogy a kapcsolatunk nem működik, számos oka és két okozója van. Nincsenek hibások, csak két ember van, akik már rég letértek a közös útról, csak eddig valahogy nem akarták beismerni maguknak, hogy ez így nem mehet tovább” – kezdte letörte a Sztár Limonádénak Krisztián.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska szerelme 12 évig tartott

 

„Az az igazság, hogy már csak mérgeztük egymást és azzal is csak rosszat tettünk egymásnak, hogy folyton visszataláltunk egymáshoz. Én negyvenhárom éves vagyok és egyre fontosabb, ha nem a legfontosabb számomra, hogy végre saját családot alapítsak. Négyszer kértem meg Zsuzsika kezét, de minden alkalommal azt a választ kaptam, hogy majd beszélünk róla. Nos, nekem már nincs arra időm, hogy beszélgessek a jövőmről. Én már megélni szeretném, hiszen jó ideje készen állok a házasságra és az apaságra is” 0 fogalmazott az énekes, aki nem tagadja, nagyon megviselte őt a szakítás, de úgy érzi, már túl van a nehezén.

„Az utóbbi időben nagyon sokat voltam egyedül és nem tagadom, birkóztam az érzéseimmel. Voltam dühös, voltam szomorú és voltam csalódott. Aztán voltam mindhárom egyszerre. Kicsit talán bele is süllyedtem a depresszióba. Volt öt kemény nap, amíg ki sem mozdultam a lakásból és bizony sírtam is. De már jobban érzem magam és igyekszem magam mögött hagyni a múltat. Ez persze nem könnyű, hiszen néha úgy érzem, hogy tizenkét év elment az életemből úgy, hogy nem értem célt. Ugyanakkor szép évek voltak ezek. Sok mindenen mentünk keresztül együtt” – zárta le a témát Zámbó Krisztián.